torstai 16. syyskuuta 2010

Vaihtokauppaa ja kiitokset

Haluaisiko joku tehdä vaihtokauppaa kankailla? Kun ei saa kankaita ostaa ja uusia pitäisi saada niin taitaa vaihto olla ainoa vaihtoehto ;)
Kaapissa lymyää mm. näitä: 
Stenzon trikoota, Hilcon puuvillaa, Marimekon trikoita, paljon paljon erilaisia puuvillakankaita ja joustofroteeta. 
Vaippapuolella löytyy velourpaloja (lähinnnä "tyttöväreissä"), Ainotar-pul palanen (yksivärisiä on myös), bambucollegea ja bambujoustofroteeta.
Itse kaipaisin eniten mustaa ja luonnonvalkoista interlockia, coolmaxia ja ehkäpä jotain pulia, mutta yleisesti ottaen olen avoin kaikille kivoille kankaille ;)
Niin ja tuolla olisi vielä hahtuvakeriä joista pitäisi päästä eroon kuopuksen herkän ihon takia (tai lähinnä niitä ei tule neulottua tuon ihon takia). Violettia ja pinkkiä taisi ainakin olla ja jämäkeriä muistakin väreistä.
Voisin huomenna illasta laittaa kuvia ja mittoja vaihtoon tulevista kankaista, mutta jo nyt voit kysellä kommenteissa tai laitamalla sähköpostia sivun oikeasta laidasta löytyvään osoitteeseen :)


Tästä kiitos Eevalle


1. Pass this award to five bloggers who you love and inspire you
2. List 3 things you love
3. Show a picture you love and explain why

1. Koska en pysty mitenkään valitsemaan vain viittä blogia, tämä menee kaikille niille blogisteille joiden blogeja luen. Teistä jokainen insiproi minua omalla tavallaan :)
2. Perhe, ompelu ja hyvä ruoka

Ja se kuva sitten... Tykkään kuvata ja paljon, joten niitä rakkaita kuviakin on kertynyt useita kymmeniä, ehkä jopa satoja. Tämä kuva saa minut hyvälle tuulelle ja päivästä on vain hyviä muistoja. Isosiskon hellä silitys juuri kotiin saapuneelle pikkuveljelle...3 kommenttia:

  1. Kiva ois vaihtaa, mut ei mulla taida olla vaihdos mitään tarjota. Ei oo noit sun kaipaamia ja mikä lie sit kivaa kangasta, sulla ku tahtoo olla aina niin mahtavia kankaita tääl postattuna :).

    Todella ihana kuva!! :)

    VastaaPoista
  2. mulla olisi luonnonvalkoista interlockia ainakin vaihtoon..napsippas kuvat niin katsellaan.

    VastaaPoista