maanantai 13. syyskuuta 2010

Lisää harjoitusta

Tälläistä tulosta sain sitten toisella kerralla aikaiseksi. Vielä on matkaa sinne minne haluaisin, mutta kyllä tämä tästä. Aplikointiin kokeilin nyt joustofroteeta ja velouria. Johtuuko noista aplikoinnin kankaista vai mistä, mutta tällä kertaa alustana oleva JNYn tähtitrikoo alkoi paikoitellen ryttyilemään koko rakettia kiinnittäessä, enkä ole täysin tyytyväinen tikkausten väreihin muutenkaan (lähinnä mietityttää tuo harmaa tuossa päässä). En myöskään miettinyt kunnolla missä järjestyksessä reunatikkaukset kannattaa tehdä, joten niissä on heittoja värin vaihtuessa. Nyt tiedän että ensin olisi pitänyt tikata raketin reunat (liekit tikkasin paitaan itsekseen) ja vasta sen jälkeen tuo valkoinen alareuna... Nooh, tekevälle (ja harjoittelevalle) sattuu ja harjoitus tekee metsurin. Eikös se niin ole?

11 kommenttia:

 1. Kiva on!

  Käytitkö kankaan takana irtirevittävää tukikangasta? Jos et, niin se voisi auttaa tuohon ryttyilyyn. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)
  Kaikki tukikankaat oli käytössä ja silti teki noin, mutta luulen sen johtuvan siitä että vedin/käänsin ehkä vähän liian innokkaasti.

  VastaaPoista
 3. Mä oon huomannu harjoitellessani, että tukikangas pitää kiinnittää kunnolla ja hartaudella, mulla aluksi nimittäin tukikangas lähti tikatessa irti takaa tikin kohdalta ja sitten alkoi kankaiden ryttyily. Tosin toisiin kankaisiin mun mielestä se tukikangaskin tarttuu paremmin kiinni.

  Hauska raketti kyllä, ittekin miettinyt rakettipaidan tekemistä.

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvä!!!! Kyllä mullakin joskus rypistelee toi aluskangas ja luulen että minä ainakin vedän sitä joskus innoissani ja silloin tulee kyllä helposti ryppyä....

  Oiekin siistiä jälkeä on jo noi sun applikoinnit!

  VastaaPoista
 5. Hieno!
  Toiset kankaat meinaa aplikoidessa ryppyynty, mut monasti sit pesussa oikenee. Ja toi liian vauhdilla ompelu tosiaan rypyttää herkemmin ja tylsistynyt neula myös.
  Tekemällä sitä sit oppii konstit ja niksit :)

  VastaaPoista
 6. joo,tosiaan ei kannata yhtään venytellä kankaita ja silitettävät tukikankaat pitää olla kunnolla kiinni kankaissa.mut hyvähän toi on jo.

  VastaaPoista
 7. Hieno paita ja hienot applikoinnit!

  VastaaPoista
 8. Kiva idea ja nätti toteutus:)

  VastaaPoista
 9. Hyvältä näyttää! Hieno raketti ja sopiikin tähtikankaalle hienosti :)

  VastaaPoista
 10. Hyvinhän se jo sujui! Ja keltainen tähtikangas miellyttää kovasti silmää.. Mun blogissa on sulle jotain. :)

  VastaaPoista
 11. Suuri kiitos lisävinkeistä. Jospa sitä taas kohta hajoittelisi lisää :D
  Ja kiitos Eeva :)

  VastaaPoista