maanantai 3. tammikuuta 2011

Villainen tiikeri


Tiikeri oli ensimmäinen asia joka tuli tästä asusta mieleen. Ei niitä meidän lempiväriyhdistelmiä tämä, mutta koska en löytänyt haluamaani raitaa mistään (ei sitä taida olla olemassakaan) tein Juniorille villa-asun tästä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan... Villa-asu on nimittäin ollut to-do-listalla syksyn viileistä saakka. Meillä on tosin käytössä Gapin untuvahaalari, joten ei näille ihan mahdottomasti käyttöä olisi vielä ollutkaan.  Nyt kuitenkin valmiina käyttöön ja täytyy kyllä sanoa että on aivan ihana materiaali tuo merinovillainterlock. Unelma ommella, ei aiheuta samanlaista ahdistusta ommellessa kuin merinorib jonka kanssa itkin verta joskus vuosia sitten. 
Paidan kaavana 'Papana' ja housut omalla kaavalla. Housuihin olisin halunnut tehdä resorivyötärön, mutta ruskea kangas loppui kesken enkä halunnut tehdä trikoista, joten näistä löytyy kuminauhakuja.



Tässä syy ruskean kankaan loppumiseen. Tein Juniorille myös villavaippahousut/leggingsit/trikoot tuosta kankaasta. Kaavana käytin niiden pirun ötököiden rei'ille syömiä M-koon Minimunnduksia jotka joskus Esikoiselle hankin. Helppo tehdä ja menee pitkään. Näissä on keskikappale tehty kaksinkertaisena (alkuperäisissä taisi olla kolme) ja lahkeet yksinkertaisina (jotta sain paitaan hihat) jolloin toimivat tosiaan vaippakäytössäkin. Nyt pitänee tehdä muutamia sisätäyttöjä jotta voin kokeilla toimivuutta.
Kankaat hankittu Sampsukasta jonka löytökori meinaa tasaisin väliajoin viedä minut perikatoon... En vain kykene vastustamaan "tarjouksia", varsinkaan kun kyseessä on kankaat.

10 kommenttia:

  1. Aivan ihania villavaatteita! Harmi kun meillä villahaalari löytyy jo, ettei ole niin tarvetta. Käytätkö tuota raidallista pukua alimmaisena kerroksena?

    VastaaPoista
  2. Todella, tiikeri tulee ekana mieleen! Merinovillainterlock pantu korvan taakse, kiva tietää, mitkä materiaalit käyttäytyy mitenkin, voin kuvitella hyvin, miten merinorib on tuskien taival!

    Kiva uus look blogilla! (vai pelkästäänkö se tuo header on...)

    VastaaPoista
  3. Hauska tiikeriasu! Itsekin olisi voinut tuollaisen tehdä.

    VastaaPoista
  4. Ihana :D
    Laitetaanpa korvan taa tuo merinovillainterlock, Ella tarvis väli villapuvun, mut täs nyt mulla vuorostaan kankaiden ostolakko menossa XD

    VastaaPoista
  5. Ihana setti, raidallinen merinovilla interlock on ihanan pehmoinen, meilläkin lapsilla pitkät kalsarit niistä (resoreina pitkät ribbit kun myös Sampsukan löytökorista palasen ostin) ja helppo ommeltava. Kyllä minä ribbistakin jotain tein, vaikea kyllä oli;(

    VastaaPoista
  6. Varmasti on lämmin tikruasu. Kiitti muuten vinkistä, nimittäin aioin jo tilata sitä ribbiä, mutta täytyykin vaihtaa interlockiin.

    VastaaPoista
  7. Kiitos kiitos :)

    Nimelda: Headerin lisäksi vähän vaihtelin gadgettien paikkaa ja ulkoasua. Uusi vuosi, uusi ilme, mutta samat vanhat jutut ;)

    hanna-naa: Juu pysy kaukana siitä ribistä. Ainakin jos hermot ovat samaa luokkaa kuin minulla, eli lyhyet ;D

    VastaaPoista
  8. Hienoja villa-asuja! Mä kyllä tykkään tuosta oranssin ja mustan yhdistelmästä.

    VastaaPoista
  9. PaaPii: Se on itse asiassa ruskeaa ;)
    Oliskin mustaa, sopis paremmin meille.

    Riika: Unohtui edellisessä viestissä vastata että tarkoitus oli kyllä käyttää alimmaisena, mutta setistä tuli oletettua leveämpi ja menee nyt sitten päälle. Tuossa on kyllä joustoa reilusti että ei paljoa haittaa.

    VastaaPoista
  10. Vautsi! Vastavierailulla ja kannatti tulla! Jatkaa selailua..

    VastaaPoista