lauantai 8. tammikuuta 2011

Going ape


Tämän päivän tuloksena kaksi erittäin apinaista settiä Juniorille. Täysin virheittä ei tämän päiväinen sujunut ja ainakin ylempi setti menee yökäyttöön. Ylemmän paidan leikkuussa tein aloittelijamaisen virheen ja unohdin hihoja leikatessa kääntää kankaan. Osittain syynä oli kyllä kankaan vähyys, tai siis kokonaan oli sen syytä. Ajatus oli täysin kaavan mahduttamisessa pieneen palaseen eikä sen kääntämisessä. Hiukan on siis kaula-aukko lenkallaan...
Alempaan settiin tein luonnonvalkoisesta interlockista haaremihousut, mutta kangas on tähän tarkoitukseen ehkä hiukan liian paksua. Pussiosa ei laskeudu ihan niin nätisti kuin olisin halunnut, toisaalta en ole näitä vielä tuolle sankarille kokeillut. Paitaan taas en saanut ensimmäisellä kahdella yrittämällä pääntien resoria kunnolla... Eikä se ole sitä vieläkään, mutta en jaksa korjata. Korjaan ehkä joskus tai sitten en.
Kankaista apinat Iikku-Kiikulta ja interlock taisi tulla vaihtarina Unikuulta.

Lisäsin myös tuonne edelliseen postaukseen paria kangasta... Ruskea-vaaleanpunaisista norsuista en luovu, mutta siellä on jotain muuta ;)

6 kommenttia:

 1. Hehee, täällä on kans apinapaita odottamassa viimeistelyä ja sitten bloggausta. Siinä vaan mustat etu- ja takakappaleet ja apinaiset hihat. Kivat pökät myös nämä. :)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköiset asut :)
  kuvista ei kyl hoksaa että joku ei mennyt nappiin, taitaa se itsekritiikki paholainen joka nyt on kiusannut tekijää :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sani, mutta kerronpa sulle salaisuuden... Alemman asun hiha on aseteltu niin ettei sitä pahinta virhettä huomaa. Älä sitten kerro muille ;)

  VastaaPoista
 4. Ihania vaatteita! Onko nuo haaremihousut siitä uusimmasta Ottobrestä? (siis se kaava tietenkin....)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kaava on oma sovellus, sama kuin viime vuoden viimeisessä postauksessa. Näissä ei siis ole keskisaumaa ollenkaan, on vain kaksi isoa länkisäärtä :D

  Ei muuten toimi noin paksu interlock tälläisissä. Seuraavat teen jostain laskeutuvammasta, ehkäpä viskoositrikoosta ja kokeilen sitä Ottobren kaavaa.

  VastaaPoista