lauantai 1. tammikuuta 2011

Ihanainen Punahilkka


Rakastan tätä kangasta.
Uusin tulokas kaapissa ja heti oli saatava sitä ommella. Tuloksena perusmekko Neidille, nyt vuoden alussa jo kesä mielessä, lyhythihaisena.

Sanoinko muuten jo että rakastan tätä kangasta?
Niin muuten rakastaa Esikoinenkin. Haluaisi tästä vaikka mitä, mutta saa nyt tyytyä tähän mekkoon ja myöhemmin vielä paitaan. En viitsi koko kaappia yhdellä kuosilla täyttää.

Kaava oma, ihanan pehmeä ja joustava kangas tilattu Ikasyriltä ja resorit Marimekkoa.

Nyt menen muuten siivoamaan sitä kangaskaappia ja tulen sitten tarjoamaan teille vaihtokauppaa. Pari "hutiostosta" sieltä ainakin löytyy. Välillä kuosi näyttää koneella niin ihanalle, mutta kankaan saavuttua siitä ei oikein osaa mitään tehdä kun ei se millään sovi muuhun vaatekaappiin. 
Tai sitten käy niin että innostuu tilamaan paljon yhtä kangasta ja se alkaa tulla korvista ulos ennen kuin siitä ehtii mitään ompelemaan. 
Ja niinkin voi käydä että Esikoiselle ostettu kangas on, hänen omin sanoin "Ehkä kuitenkin vähän liian violettia".


Ja tästä haluan virallisesti kiittää NopsuPopsun Sofiaa. Ilahduttaa kovasti.

16 kommenttia:

 1. Tämä punahilkka taitaa olla kyllä tilauslistalla, aivan ihanaa.

  VastaaPoista
 2. Tuo kangas on niin ihana, että mietin kuumeisesti kuinka saisin sen sopimaan pojallekin :D Vai pitääkö tehdä itselle jotain, koska hinku olisi sitä tilata...tai ehkä vaan kangasvarastoihin hypisteltäväksi ;)

  Ihana mekko ja ihanaa tätä vuotta!

  VastaaPoista
 3. Carula Q: Tilauslistalle vaan! :D

  Anni: Tiedätkö, mietin itse ihan samaa. Voisiko tästä tosiaan ommella Juniorillekin jotain. Isosiskon mielestä ei tietenkään voi. Mutta jos siihen yhdistäisi hihoihin jotain muuta, "poikamaisempaa" kangasta... Haudutellaan :)
  Ja oikein ihanaa vuotta sinnekin.

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen yrittänyt pohti, millä tavalla tuon kankaan sais pojan vaatteeseen sopimaan, mutten vielä ole tilannut. Nyt näyttää kyllä niiin ihanalta tuo mekko, että on jossain vaiheessa pakko tilata! Täytyykin tulla hetken päästä kurkkimaan, jos löytyis joku kiva kangas, kun itseltä löytyy myös niitä "hutiostoksia":)

  VastaaPoista
 5. Hyvää tätä vuotta!
  Ihan valtavan suloinen mekko! Kangas on niin suloista, että olihan sitä itsekin tilattava :) Nyt vaan odottelen, että kangas kolahtaa postiin ja itsekin pääsen ompelemaan tytskälle siitä jotain :)

  VastaaPoista
 6. Minullakin on Punahilkka jo leikattuna; saispa vielä ommelluksi. Ihana kangas!

  VastaaPoista
 7. Tuo kangas on kyllä aivan ihanaa! Minulla sitä ei vielä ole, mutta tilaukseen kyllä menee. Hyvin sopii mekoksi!

  VastaaPoista
 8. Tilauslistalla tuo on mullakin! Aivan I-H-A-N-A!!

  VastaaPoista
 9. Ei ollut minun listalla, mutta nyt on! :)

  VastaaPoista
 10. oih mikä ihana kangas, niin kesäisen värikäs! Voi vaan kuvitella kun tyttönen juoksee vihreällä ruoholla paljain varpain :)

  VastaaPoista
 11. Minunkin oli pakko tilata tuota kangasta, mutta en ole vielä hennonut sitä leikellä! :D Saa nähdä koska raaskin iskeä siihen sakseni ;D

  VastaaPoista
 12. Herkullista kangasta! Luulen että tuo kuosi on aika monen uusi suosikki :)

  VastaaPoista
 13. Minulla on jo leikattuna tuota kangasta ja se on niin ihanaa että hyvä jos raaskii ommella edes mitään siitä ;)

  VastaaPoista
 14. Voi että, onpas ihania vaatteita sinulla! Ihan lähiaikoina olen vasta tänne blogiisi löytänyt! Tuo punahilkkamekko on kyllä niin herkullinen, että pakko tilata samaa kangasta jos vielä jäljellä lienee ;) Ja edellisen postauksen haaremihousut ja norsupusero olivat IHAN huiput! Itsellänikin tuota norsukangasta kaapissa, pitänee yrittää tehdä jotain siitäkin kun näyttää tuo sinun puserosi niin kivalta :)

  VastaaPoista