perjantai 31. joulukuuta 2010

Vuoden viimeiset


Eilen ompelin muutamia perusjuttuja molemmille muksuille. Näistä näytille ensimmäisenä pääsee Juniorin paita ja sen kaveri, haaremihousut. Paitaan käytin Ottobren 'Papana'-kaavaa ja housut tein suoraan kankaalle piirtäen. Perushaaremithan eivät kovin monimutkaiset ole, sen kun piirtää etu- ja takakappaleet isoiksi länkisääriksi ;)

Tuo Iikku-Kiikulta ostettu norsukangas on aivan ihanan pehmeää ja joustavaa. Kuinkahan mahtaa käyttäytyä pidemmällä aikavälillä? Voiko joku jakaa omia kokemuksiaan?

Housuihin käytin kaappiin äitiyspaitoja varten hankittua ohutta puuvilla/elastaanitrikoota. Paidat jäi ompelematta koska pääosan raskaudesta olin kotona erittäin pahojen selkävaivojen takia, enkä siten tarvinnut niin paljon äitiysvaatteita kuin olin alunperin suunnitellut. Yli vuoden se siis on siellä ollut ja näihin se oli täydellistä. Joustavaa, pehmeää sekä tarpeeksi ohutta jolloin kangas laskeutuu nätisti eikä jalansuiden "resorit" ole liian paksut.

Mitään lupauksia en aio uudelle vuodelle tehdä. Tai noh, ehkä voin luvata saada raskauskilot pois ennen syksyn töihinpaluuta (jolloin en tarvitse uusia työvaatteita) ja olla ostamatta niin hurjia määriä kankaita... Ja kangaskaapin voisin käydä läpi heti tammikuussa ja laittaa tänne sitten ison vaihto/myyntipostauksen.  
Tämä tältä vuodelta ja ensi vuoden puolella palaan muutamien mekkojen kera. Nyt paistamaan Satay-vartaita, leikkelemään nakkeja lapsille, viihdyttämään vieraita ja vähän myöhemmin hiukan paukuttelemaan poksuja.

Kaikille lukijoille rutkasti onnea vuodelle 2011!

4 kommenttia:

 1. Oi, miten söpö norsukangas! Kerro ihmeessä käyttäjäkokemuksia, miten kestää käyttöä ja haalistuuko pesussa :)

  Hyvää vuotta 2011!

  VastaaPoista
 2. Voi ku söpö setti!! :)
  Idearikasta ja onnellista vuotta 2011!!

  VastaaPoista
 3. Ihana setti ja Hyvää UUtta!!!

  VastaaPoista
 4. Onnellista uutta vuotta koko teidän perheelle!

  VastaaPoista