maanantai 20. joulukuuta 2010

Sairastuvan jouluntoivotukset

Ihana lukea muiden hyvin sujuvista jouluvalmisteluista kun omat on aikatauluiltaan ihan sekaisin. 
Ensin kuopus sai kivan silmätulehduksen johon olikin mukavasti yhdistynyt molempien korvien tulehtuminen. Kun sitten siitä päästiin alkoi meillä jyllätä jonkun sortin vatsatauti, joka ei onneksi iskenyt pienimpään, mutta kävi kyllä meidät muut läpi. Eikä tietenkään samaan aikaan, vaan tokihan sen pitää tulla kaikille omina päivinään ettei varmasti päästäisi helpolla. Toisaalta yhden vessan taloutena oli tämä ehkä kuitenkin mukavampi tapa... Arvonnan laukutkin sain postiin vasta viime perjantaina (vai olikohan lauantai?). Kuitenkin, täällä ei siis ole juurikaan nukuttu, valmisteltu jouluruokia, saati sitten tehty joulusiivousta.

Tämän kaaoksen keskellä olen silti varastanut minuutin sieltä, kymmenen täältä ja saanut Juniorin vaippakaapin ajantasalle. Jonkin aikaa on työmiehellä vako vilkkunut ja nyt ei sitä ongelmaa enää ole.

Kahteentoista vaippaan sain aikaa kulumaan kiitettävät kaksi viikkoa. Viimeisenä päivänä nepitin näitä vielä kahden aikaan yöllä, mutta päästäänpähän ainakin osittain pois kertakäyttöisistä. Ompelin myös jokaisen vaipan sisälle bambutaiton ja kunhan käyn paketin postissa, ompelen vielä hamppua niille kaveriksi. 
Kaava oma taakse kiinnittyvä, kankaat vähän sieltä sun täältä. En muista mikä on mistäkin kaupasta, nämä kun ovat olleet ompelupöydällä valmiiksileikattuina todella pitkään.

Huomenna on uusi, terve päivä ja toivottavasti saan viimeinkin piparitalon kasaan. Niin ja laatikot paistettua. Sillit ja silakat liemiin. Ja siivouskin olisi hyvä tehdä... 
Tohinasta viis... 
Jätän teidät lomailemaan joulukorttikuvausten "ei niin onnistuneen" otoksen kera, jossa kuitenkin ehkä on sitä joulufiilistäkin. Ainakin omasta lapsuudesta muistuu mieleen vastaavia tilanteita ;)

Ihanaa, rentouttavaa ja rauhallista joulua kaikille!
Palataan asiaan mitä luultavammin ensi vuoden puolella.

9 kommenttia:

 1. Mukavaa joulua myös teidän perheelle!

  VastaaPoista
 2. Harmillista, että ootte noin kovasti sairastellut, no toivotaan, että joulun ootte sitten terveenä. Iloista joulua teidän perheelle!

  Ja jännää, tuleekohan laukkuposti huomenna :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä se joulu tulee ilman stressiäkin, ja valmista ruokaa saa kaupasta ;)

  Rauhallista joulua teillekin!

  VastaaPoista
 4. Onpa ihana pino vaippoja!! Mistä muuten ostat sen hampun? Jospa tuota itsekin ehtisi joulutohinan jälkeen vaippaompeluihin keskittyä. Ja ihanaa joulua myös sinulle!

  VastaaPoista
 5. hyvää joulua teille sinne myös..
  mä muka ajattelin olevani myös ompelu-joulu-jne-lomalla mutta toisin kävi. on valmistunut vaikka mitä mutta taidan kuvata ja blogata ne vasta joulun jälkeen.. :D

  VastaaPoista
 6. Voi kun teillä on sairasteltu:/ Toivottavasti nyt voitte paremmin :) Mulla on sulle jotakin blogissa :)

  VastaaPoista
 7. Joulu oli oikein ihana, kiitos :)

  Riika: Hampun ostin Myllymuksuilta kun sattui olemaan löytökorissa sopiva palanen joustista. Ajattelin kokeilla millaisia imuja siitä saa aikaiseksi. Ja jos se ei toimi niin sitten collegena jostain :D

  VastaaPoista