keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Kuinka valmistaudun hoitovapaaseen... "pieni" ostopostaus

Tänään olen kuluttanut sievoisen summan rahaa kangaskaupoihin. Mennään ihan kolminumeroisissa summissa kun kaikki lasketaan yhteen... Mutta puollustuksekseni sanottakoon että sain ihan mukavasti veronpalautuksia ja tipahdan jouluaattona kotihoidotuelle jonka jälkeen en hirvittävästi voi kankaita ostella. Tähän mieheni sanoisi että tarvitseeko niitä nyt muutenkaan ostella kun on kaappi jo aika täynnä. 

Alunperin lähdin kaupungille tarkoituksenani löytää itselleni takki ja koska juuri sitä oikeaa takkia ei löytynyt, kävelin Eurokankaaseen josta nappasin palalaatikosta mukaani villakangasta.

Ja kun palapuolella olin niin katsastin tietysti muutkin laatikot...


Fleecelaatikosta löytyi aivan ihanaa maatuskaa ja sisustuskangaspuolelta löysin yllätyksekseni Sandersonin 'Dandelion Clocks' kuosia blackcurrant sävyssä. 
Rakastan tuota kuosia jota löytyy meiltä keittiöstä tyynyinä eri sävyssä. Kankaassa on pientä painovirhettä, mutta ei mitään sellaista mitä en pystyisi leikatessa kiertämään.
Näiden lisäksi mukaan tarttui siis se takin kangas ja kirkkaankeltaista trikoota.

Sampsukalta tilasin vaippakankaiden lisäksi kahta ihanaa trikoota.
Eläimet
Mereneläimet turkoosi
 Iikku-Kiikultakin on tulossa kankaita kaappiin. En voinut vastustaa pientä joulualea... 5. päivään saakka kaikki kankaat -15%

Pingviinit lime
Autot
Apinat
Norsut
 Näiden lisäksi saan vielä ihania norsuja
keltaisena
ja
vihreänä

Ja jottei kankaat vahingossakaan pääse loppumaan, tilaan vielä tässä kuussa muutamia jaardeja puuvillaa rapakon takaa sekä hieman lisää trikoota. Onkohan tässä nyt kuitenkaan riittävästi? Onko jotain mitä pitäisi vielä hankkia...

Arvontaan on tullut osallistujia enemmän kuin olisin ikinä uskonut! Kiitokset osallistujille ja vieläkin mahtuu mukaan.
Nyt lähden tutkimaan osallistujien blogeja, mikäli vain pääsen. Jostain syystä bloggeri ei halua välillä näyttää minulle muiden ylläpitämiä blogeja (ainakaan lukijapaneelista en pääse kaikkien sivuille vaikka tiedän niiden olevan olemassa). Johtuneeko muiden käyttäjien asetuksista vai onko muillakin samaa ongelmaa?

10 kommenttia:

 1. Ihania kangasostoksia, tuo maatuskafleece on hieno (ihme, että Eurokankaasta tuollaista löytyy!) Ja mulla on ollut bloggerin kanssa samanmoisia ongelmia viimeaikoina.

  VastaaPoista
 2. Ihania kankaita! Jos sulla jää tuota maatuskakangasta ylimääräistä niin täältä löytyis ostaja ;)

  VastaaPoista
 3. -pm-: Ostin sitä vajaan metrin ja sitä jäi sinne samanlainen pala, sekä yksi isompi pätkä. Voin käydä huomenna kipaisemassa jos tarvetta on :D

  VastaaPoista
 4. Ihania! Minä löysin myös alkusyksystä tuota samaista maatuskafleeceä. Tytölle pitäisi ommella siitä takki:)

  VastaaPoista
 5. Ihania kankaita!

  Itsekin ostelisin vaikka kuinka paljon, mutta näin työttömänä rahat on tiukilla. Ehkä sitten kun äitiysrahat alkaa juosta (isompi määrä kuin työttömyyskorvaus) :)

  VastaaPoista
 6. Ääääääk! Ei tälläsia saa näytäääääää! :D OSTELUTUTTAA!!!

  VastaaPoista
 7. Ihania kankaita! Tuo maatuskafleece on tosi herkku!

  VastaaPoista
 8. ihania kankaita! minä en koskaan löydä eurokankaasta yhtään mitään :( täälläkin odotellaan veronpalautuksia, jotta pääsisi hieman kangaskaappeja täyttämään :)

  VastaaPoista
 9. Kyllä minunkin Eurokangas LÖYDÖT kaikkien näiden vuosien varrella on laskettavissa kahden käden sormilla (eikä silleen että aloitetaan uudelleen ;) ). Paljon löytyy ihan kivaa ja välillä tosiaan niitä "pakko saada, tää on mahtavaa"-juttuja.

  Näiden jälkeen ollaan taas hetki ostamatta, ellei sitten lotossa voiteta :D

  VastaaPoista
 10. Kolmenumeroinen luku menee melko helposti kankaisiin, ne kun ei ole enää markka-aikojen hinnoissa. ;( Olisivatkin.

  Minunkin piti napata täkäläisestä Eurokankaasta mukaani tuota maatuskafleeceä, yhden hupparin siitä olenkin jo blogissani esitellyt.

  VastaaPoista