maanantai 31. tammikuuta 2011

Keskeneräisiä valmiiksi (haaste #4)Tänä maanantaina päätin ommella kuukausia keskeneräistenlaatikossa lojuneet, jo leikatut kankaat. Itse asiassa ylempi setti oli ollut muuten valmis, ainoastaan helman ja hihojen tikkaus puuttui. Pilvipaita taas odotteli palasina aplikaatioinspiraatiota, mutta koska sitä ei alkanut tulla ja paita uhkasi jäädä jo pieneksi, niin ompelin siitä nyt tälläisen peruspaidan.
Ylemmän setin joustofrotee lojunut kaapissa esikoisen vaippa-ajoilta (kauan siis) ja Marimekon trikoo on ollut siellä yhtä kauan. Hankalan sävyinen tuo trikoo. Väri on sellainen vähän likaisen keltainen ja kuviot jotain vaaleanharmaanvihertävää. Ei meinannut millään löytyä paitaan resoria ja tuskastuneena ompelin siihen tuon harmaan. Ei ihan paras tulos, mutta en menetän uniani tuon takia.
Pilvipaidan trikoo JNYtä ja ostettu viime kesänä Oulun Metsolasta. Tästä olen aiemmin tehnyt Juniorille olohaalarin, joka on jostain syystä jäänyt bloggaamatta. Tykkään tuosta kuosista todella paljon ja taidankin tilata sitä lisää parissa eri värissä kesän t-paitoja ja aplikaatioinspiraatiota silmällä pitäen.

Huomenna käyn katselemassa mitä löydän Eurokankaasta. Muutamassa blogissa on jo vilahtanut sitä yhtä kivaa trikoota. Mutta enpä tiedä siitä... Kuviollisia trikoita on jo aika paljon ja lisää on postissa tulossa. Ehkä pitäisi tehdä vain täsmäostoisku ja hankkia takkeihin vuorikankaita sekä vetoketjuja. Nähtäväksi jää kuinka hyvin pystyn välttämään alati kutsuvat palalaarit ja trikoopöydät. Pitäkää peukkuja...

9 kommenttia:

 1. Kivoja ompeluksia :)
  Mun pitäs huomen poiketa hakemas kaavapaperia ja paria resoria. olin ajatellut että muuta en nyt ostais, saa nähdä miten siinä käy :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköinen tuo ylempi paita. Ei pilvipaidassakaan mitään vikaa ole, mulla vaan taitaa olla pilviähky kun siitä niin paljon viimekeväänä/kesällä syksyllä ompelin ja aina vaan löytyy joka lapsen kaapista jotain tuosta kankaasta tehtyä. Vaikka ihana kangas se on, mutta liika on liikaa. Ite laitan monesti ihan erivärisen resorin, jos ei samansävyistä meinaa löytyä.Ja monesti teen niin vaikka löytyisikin ;)

  VastaaPoista
 3. Täsmäiskut on aina hankalia. Vaikka kuinka uskottelee itselleen että ei katsele muuta, niin jotenkin se silmä aina harhailee :)

  Meeri: Itse asiassa kokeilin tuohon kaikki resorit joita kaapista löytyy ja mikään, ei siis mikään näyttänyt hyvältä :D
  Mulle ei ole vielä pilviähkyä ehtinyt tulla. Aika vähän olen tuosta mitään ommellut ja kun puolesta metristä saan molemmille yhden paidan niin aika montaa eri väriä saan ostaa että kaapit tuosta täyttyisi. Mutta ymmärrän kyllä kuinka jotkut kuosit tulee korvista ulos... niitä kuoseja kun tuntuu olevan kaapit täynnä ;)

  VastaaPoista
 4. ihanaa tuo ylemmän paidan kangas.. :) mä tykkään just tollasista sinapeista :)

  VastaaPoista
 5. niin ja minusta pilvikuosi on edelleen kiva..

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköisiä. Tuo ylimmäinen on hauska.

  VastaaPoista
 7. Tuo keltainen setti on tosi ihanan pirtsakka, oikea kevätasu! :)

  Meillä on muuten Aurinkomaassa arpajaiset, tervetuloa osallistumaan! :)

  http://aurinkomaanverstas.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Hienot vaatteet. Minakin tein turkoosista pilvikankaasta paidan pojalle ja ajattelin painaa kangasväreillämyyrän siihen. Paita on ollut jo monesti pesussa,siis empä ole "ehtinyt" painaa siihen mitään. Käy se pelkästäänkin näin. :)

  VastaaPoista