keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Etsintäkuulutus!

Oletko ostanut Ellokselta nämä ihanaiset Vertbaudetin housut koossa 110 tai 116? Eikö housut istu tai tyttäresi ei suostu niitä käyttämään? Olisin enemmän kuin halukas ostamaan housut viemästä tilaa kaapistasi.
Sähköpostia hintapyyntöineen saa laittaa osoitteella...
aenoblog @ gmail. com (välit tietysti pois)

Nämä oli jo ostoskorissa, mutta kassalle päästyäni ne olivat jo loppuunmyydyt. Harmittaa, olisivat olleet täydelliset kesäpöksyt meidän Neidille. Ajattelin että jos tätä kautta löytäisin. Ja vinkkejä voisin ottaa jos joku muu myy vastaavia (ei nyt mitään 50e housuja, kun hiekkalaatikko/rymykäyttöön menisivät).
Muuten tuli "hiukan" ostettua tuota Vertbaudettia, hinta-laatusuhde on nimittäin ollut erinomainen. Tilasin näitä ulkomailta ennen kuin Ellos alkoi myymään ja nyt onnellisena ostelen sitten sieltä.

2 kommenttia:

 1. Moi!
  Mulla ei moisia löydy, mutta pitipä kuitenkin kommentoida, että olipa ihania vaatteita! En ole aikoihin mitään Ellokselta tilannut ja nyt ehkä pitänee kaivaa nuo asiakasnumerot esiin tuolta lipaston kätköistä...

  Eli kiitos vinkistä:)

  VastaaPoista
 2. No johan on söpöt pökät! Ei ole tullut pitkään aikaan katsottua nita valmisvaatteita lapsille, ja kyllä ovatkin aikast hauskasia :D

  Saara

  VastaaPoista