sunnuntai 15. toukokuuta 2011

We are the robotsJuniorille tein kesäksi settejä tästä mahtavasta robottitrikoosta. 
Kangas on aivan unelmanpehmeää ja kuosi miellyttää koko perhettä. Suosikiksi kolmesta väristä nousi musta-valkoinen, jopa Esikoisella.
Housut hieman yli caprimitan, kun testailin eri mittaisia resoreita. Lyhemmät saavat olla ja itse kaavaa voisi hiukan leventää. Nyt ovat aika kapeat.
Kankaana Metsolan joustofrotee ja jottei ihan musta-valkoiseksi menisi, laitoin turkoosit resorit (Marimekkoa). Molemmissa kaava omaa kokeilua.Toiseen settiin sain käytettyä pitkään kaapissa lojuneen robottimerkinkin. Tilasin sen joskus Iikku-Kiikusta, mutta jäi käyttämättä alkuperäiseen tarkoitukseensa. Sopii paidan kaveriksi loistavasti.
Kerrankin sain tehtyä kunnollisen kirjekuorikauluksen - en tehnyt ohjeen mukaan, mutta on näin parempi ja power-shoulderkin jää melko huomaamattomaksi.
Kaavana käytin uusimman Ottobren 'Happy animals'-kaavaa lyhythihaisena. Mukavan kapea malli, joten näitä teen varmasti lisää, myös sillä 3/4-hihalla ja tasaraitaisena - kunnon sailor-henkeen.
Housujen kangas kauan aikaa sitten Eurokankaasta ostettua ohutta puuvillaa. Näyttää farkulta, mutta ei sitä ole. Vieläkin sitä jäi, vaikka olenkin aika tehokkaasti yrittänyt siitä ommella. Hyvää kangasta kyllä, eikä ole sen ostokerran jälkeen tullut vastaan.
__________________________________________________________

Punaiset robotit ovat vielä leikkaamatta. Pitää ensin kysyä haluaako tytär siitä jotakin vai pitääkö olla tuota musta-valkoista. Ja loput sitten säästän talveksi pitkähihaisia varten.
__________________________________________________________

Uusia kuvia tässä myös samalla testailen. Laiskottaa tuo kuvien käsitteleminen ja koska meidän ainoat kuvauspaikat ovat joko lattialla (ihan kauhea, harmaanruskeanbeige muovimatto) tai keittiön pöytä (tummanruskea), on niitä aiemmin ollut esteettisistä syistä tehtävä.
Nyt kuitenkin siivosin Esikoisen työpöydän, joka yleensä on täynnä kaikenlaista pikkusälää Hama-helmistä aina paperisilppuun saakka. Eipä tarvitse enää käsitellä...
Kunhan vain sen saisi pidettyä siistinä.

6 kommenttia:

 1. Voi, että kivan näköisiä kesäsettejä, tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. Varsinkin tuo musta-valko-turkoosi miellyttää minun värisilmää :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin tykästyin tähän kankaaseen niin että vakavasti harkitsen raskisinko tehdä peräti itselle tästä pusero :)
  Ja kivasti antaa toi turkoosi ilmettä.

  VastaaPoista
 4. Wow this is such cool fabric! And really cute with the stripes...Nice job!

  VastaaPoista
 5. Kiitos :)

  Tupuna: Sulta vähän ryöväsinkin tuon turkoosin :D Tosin oli myös ainoa resori joka yhtään sopi...

  Cirque Du Bebe: Thank you :)

  VastaaPoista