maanantai 16. toukokuuta 2011

Tättädätätädärättäntääää...Arvotaan kolme numeroa, eikä yhtään lisänumeroa.
Onnettarena toimii Isosisko ja virallisina valvojina Pikkuveli, sekä minä kameran kera.
Pikkuveli ei niinkään valvonut tapahtumaa, vaan yritti kiivetä nojatuolilta ikkunalaudalle palmun kiviä räpeltämään, joten minä valvoin arvontaa sekä pientä kiipeilijää.
Jokainen nostettu arvontalipuke sai ansaitsemansa fanfaarit á la Esikoinen.Ensimmäinen voittaja löytyy numerolla 72 ja palkinnoksi lähtee Znokin norsuja paketillinen.T-paidan valitsemallaan kuosilla saa numero 38.Jos onnennumerosi oli neljä, saat mekon tai hameen.


ONNEA KAIKILLE VOITTAJILLE!
Lähettäkää yhteystietoja, toiveita ja kokoja sähköpostilla osoitteeseen aenoblog(at)gmail.com 
Seuraavan kerran arvotaan jotain kun lukijapaneelissa tulee 200 täyteen. Ellen sitten ole arvontapäällä jo ennen sitä.Toivottavasti silloin ei tule bloggerilla sekoiltua ja kommentteja katoa. Vaikka nythän kävi melko onnellisesti ja ehdin ottaa illalla kommentit ylös joita ei aamulla enää ollutkaan.


Ja kun blogiarvonta oli suoritettu, alkoi super-mega-jättiläisarvonta. Epäselväksi jäi mitä oli palkintona.
Luultavasti kuitenkin jotain suurta.

3 kommenttia:

  1. Voi mahtavaa, mää voitin! Laitoin postia. :D

    VastaaPoista
  2. Ihmettelin muuten, että miten mun sähköposti 'muisti' sun osoitteen, mut sähän voiti mun blogin arvonnassa, hauskaa. :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos kiitos kiitos! Sateinen rämpsykelipäivä on pelastettu! Laitoin postia. Että voikin yhden lyhyen mailin kirjoittaminen kestää kauan kun apulaisena on 1v räpeltäjä.^_^

    VastaaPoista