tiistai 3. elokuuta 2010

Tuli sitten hiukan innostuttua...

Liekö siinä pohjoisen ilmassa jotain kun sai minut ostamaan näin paljon kangasta kaapin täytteeksi. Puhumattakaan siitä kuinka paljon ostin juniorille vaatteita...
"Pikkuisen" trikoota. Ylimmät Metsolasta joista tuon viidakko interlockin löysin palakorista. Nanson tirkoo Löytö-Palasta jossa olisin voinut viettää enemmänkin aikaa, mutta seura ei ollut siihen halukas. Pilkullinen Joensuun Eurokankaasta jossa oli muuten aivan loistava palvelu. Alimmat Kuopion Eurokankaasta jossa taas palvelu ei ollut niin loistavaa. Muutenkin ihmettelin kun jouduin ostamaan koko palat. Heille pitää kuulema jäädä vähintään metri, kun taas Joensuussa sekä Helsingissä kaupalle riittää puolen metrin pätkä. Kyse on vieläpä lasten trikoista joten olisin itse kaivannut vain sen puolisen metriä. Niin ja kaikki palat oli vielä ovelasti leikattu himpun yli metrisiksi...
Mekkoa, leggaria, haalaria ja T-paitaa oli suunnitelmissa.

Norsua hiukan lisää pojan haalariin Metsolasta tietenkin. Loput Joensuun Eurokankaasta joka vakuutti minut palvelulla ja laareillaan. Alimmaisesta neulosfleecestä (jota ei muuten jostain syystä löydy Helsingin myymälästä) oli alunperin tarkoitus tehdä takkia, mutta tämän päiväinen kauppareissu muutti suunnitelmia ja siitä tulee haalariin vuori.
Muut päätyvät pääasiassa tyttären päiväkotimekkoihin.

Ja lomareissun aikana posti oli tuonut jotain aivan ihanaa...
Miten ne japanilaiset osaakin. Minun silmää ainakin miellyttää sekä laukut että tyttöjen vaatteet. Laukkukirjan lukemiseen pitää yrittää tottua. Se kun alkaa sieltä meistä "väärältä" puolelta.
Ohjeet ja kaavat tietysti japaniksi, mutta aiemminkin olen siitä selvinnyt. Sen lisäksi näissä on aina todella hyvät kuvalliset ohjeet. Tuo kannen mekko on aivan pakko tehdä...

Nyt ei muuta kuin pesemään kankaita!

5 kommenttia:

 1. Ihania ihania ja ihania kaikki! Erityisesti silmään pisti tuo laukkukirjan kolmion (?) mallinen laukku. Tosi hieno ja simppeli!

  VastaaPoista
 2. Kangashulluus - kun se iskeen niin se iskee! Eipä sille muuta voi kuin antaa palaa. Maailma on täynnä ihania kankaita :) Varsinkin lapsille tehdessä tuntuu että kankaista saa niin paljon ideoita!

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi ja noi kankaat viime tekeleissäsi, mistä ulkomailta tilattuja..? aivan mielettömän kivoja. Löysinpäs mukavan blogin, silmä lepää.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa huomata etten ole ainoa jolla voi "vähän" karata mopo käsistä kankaiden kanssa :D

  VastaaPoista
 5. Juu, mopo kyllä karkasi pahemman kerran. Varsinkin kun nuo eivät enää mahdu kaappiin odottamaan...

  PaaPii: Kyllä se on kolmio, joskin se ei ole tehty kolmioista :D On ekana ompelulistalla tuosta kirjasta.
  Carula Q: Free Spiritin on kangas luottomyyjältäni Atlantin takaa, eBayn kautta tilattu. Voin kaivaa linkin kauppaan jos kiinnostaa. Vihreä kangas on myös eBayn kautta, mutta Englannista yhdeltä ihanalta myyjältä.

  VastaaPoista