keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Summer dress for the winter
Talvi on tulossa ja minä ompelen mahdottoman kesäisen mekon. Kyllähän tämä talvellakin menee pimeää piristämässä vaikka neuletakin kanssa ja voihan alle laittaa pitkähihaisenkin.
Malli suunniteltu yhdessä Isosiskon kanssa ja hän on myös kankaat valinnut ihan itse. Päätyi kyllä täysin samaan yhdistelmään mikä oli minullakin ensimäisenä vaihtoehtona. Ilmeisen hyvin olen opin saanut perille.
Mekkoa voi pitää kahdella tavalla - helma alhaalla tai sitten napin ja nauhan avulla ylös kerättynä.
______________________________________________________

Winter really is just around the corner and I'm making the most summery dress ever. It can be worn in the winter with a cosy cardi or a long sleeved top underneath. It's sure to brighten up those dark days we're going to have here for a long time.
This design was a collaboration with the wearer (my daughter of course) and she also chose the fabrics. She ended up with the exact same combo that I did the night before. Like mother like daughter, right?
The dress can be worn in two different ways - with a straight hem or it also can be gathered up on the other side.

11 kommenttia:

 1. tää on niin kaunis. ihanat värit ja ihanat kankaat <3 mä tykkään niin paljon. ja voihan alle laittaa hiukan enemmän ihonmyötäisesti menevän pitkähihiasen trikoopaidan..

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana mekko, tykkään väreistä ja kankaista tosi paljon!!
  Minä olen käyttänyt kesämekkoja pitkähihaisen t-paidan kanssa talvella tarhamekkoina, niin saa hyvin lisättyä käyttöikää ihanille mekoille. Kyllähän nuo värit piristää keksellä pimeää talvea. =)

  VastaaPoista
 3. Kuvan nähdessäni tajusin, että mulla on tuota samaa kangasta laatikossa jemmassa - en vain yhtään enää muista mihin tarkoitukseen sen olinkaan ostanut?! :p
  Ihanan kesäinen mekko! (Mä katselen oikein mielellään vaikka lisääkin tuollaisia kesäisiä juttuja! :) )

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja raikas kangas :) Ihanaa pirteyttä tähän harmauteen ehdottomasti käyttöön heti trikoopaidan kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan pirtsakka mekko <3 Mistä olet löytänyt nuo ihanat kankaat?

  VastaaPoista
 6. Erittäin kaunis mekko. Blogger on lakannut infoamasta sun päivityksistä, mutta saahan ne luettun näin jälkikäteenkin. Ihania juttuja myös vanhemmissa postauksissa!

  VastaaPoista