maanantai 5. heinäkuuta 2010

Nyt meillä on Picnick joka päivä

Kävin tänään Eurokankaassa hakemassa kaksoisneulaa katkenneen tilalle, enkä tietenkään voinut olla katselematta hiukan muutakin. Pyörin sisustustekstiilien seassa ja silmiini osui jotain tuttua. Mietin hetken aikaa ja tajusin että sehän on Marianne Westmanin Rörstrandille aikoinaan suunnittelema Picnick. 
Rakastan Westmanin astioita ja vaikka keräänkin toista astiasarjaa oli ihan pakko ostaa tätä keittiöön verhoksi. Eikä muuten ollut paha hintakaan, vain 16,90e/m!!
Tällä hetkellä meillä on ikkunassa Maija Isolan "Tori" kappana eikä se sovi yhtään keittiön väreihin. Eikö se ole tarpeeksi hyvä syy ostaa tälläistä herkkua?


Sain tänään itseni tyytyväiseksi tuon kankaan lisäksi vihdoin valmistuneella imetysmekolla. Näillä helteillä olisi ollut tarpeen jo aiemmin. Kankaana aiemman postauksen Elysian englantilaiselta Libertylta.
Kaava mekossa omasta päästä ja hiukan meni vikaan. En omista sovitusnukkea (ainakaan vielä, toiveissa ollut jo kauan), en tykkää tehdä koeversioita, eikä itsensä päälle ole kovin helppo sovittaa. Voitte varmasti myös uskoa että miehestä eikä tytöstä ole tässä asiassa apua.
Sain tuhottua mekkoon kaksi täyttä rullaa kuminauhalankaa ja hiukan kolmannestakin. Takana on koko yläosassa smokkirypytys, edessä ainoastaan Boob-tyylisen luukun reunoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti