lauantai 3. heinäkuuta 2010

We all live in the...


                                              ...brown submarine?

PikkuVeikan kesäpuvuston ensimmäinen osa on valmiina. Kankaana Samspukan sukellusvenettä joka tilausvaiheessa vaikutti ihanalle, ompeluvaiheessa mietin että nyt riittää kyllä kelta-ruskea ja valmiina taas palasin ihanaan. Kaava oma, joskus jostain potkuhousuista muokattu. Resorin tilasin myös samasta paikasta ja sitten ompelun aloittaessa huomasin vieressäni metrin verran aiemmin ostettua resoria täysin samassa sävyssä. Oikeasti, pitäisi kyllä katsoa kaikki kasat läpi ennen tilauksen laittamista jospa sitä sattuisi jo löytymään jostain. Kankaat kun pursuaa kaapista ulos välillä liian villin napsusormen johdosta, enkä tunnu muistavan mitä kaikista tuoleilla, pöydillä ja hyllyillä olevista pinoista löytyy.

Lahkeensuut lepertää jotenkin ärsyttävästi, mutta ehkäpä ne pesussa siitä korjaantuu. Vastaavia haalareita on leikattuna eri kuoseissa (mutta menin katkaisemaan ainoan kaksoisneulani enkä ole sitä toista vieläkään löytänyt), joihin teen sitten nuo lahkeet eri tavalla. Maanantaina täytyy heti ensimmäisenä lähteä kaupasta neula hakemaan. Tiistaiksi on jo luvattu sadetta (ei tietysti täysin voi siihen luottaa), joten olisi aikaakin ommella.
Neppien kanssa meinasin menettää hermoni, joten jos joku tietää mistä Suomesta saa KAM-neppejä pidemmällä piikillä niin otan tiedon innolla vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti