lauantai 17. heinäkuuta 2010

Juniorille täydennyksiäOmpelu ei ole oikein maistunut näillä helteillä. Suurin syy liian kuuma ompelutila ja heti toisena penkkiin tarttuminen joka kiristää hermoja. Muiden ompeluita olen kyllä iltaisin käynyt kurkkimassa ja sain sitten eilisen illan aikana itseni istutettua koneen ääreen. Enkä edes tarttunut kiinni...

Valmiiksi sain kaksi helleasua jotka on todettu todella hyviksi. Muokkasin aiemman postauksen mallia parempaan suuntaan. Nyt ei tarvitse taistella liian lyhyiden neppareiden kanssa kun jätin kanttauksen haaroista pois. Samalla tuli myös lisää tilaa vaipalle.
Apinat Myllymuksuilta ja pöllöt Sampsukalta. Resorit ostettu joskus jostain. Haaroissa ja olalla KAMin nepit.

Sain myös valmiiksi kolme M-koon "Futsia". Näissä sisällä coolmaxia kun fleece oli päässyt loppumaan. Hiukan haittaa tuo sisus, se kun saa nuo jalanteiden reunat tuntumaan kovilta. Fleecehän hiukan pehmentää reunoja.
Ompelin myös kaksi Wee Wekaa, mutta poika on taas kasvanut niin paljon ettei S-M kokoa pysty enää käyttämään ilman että "työmiehen vako" vilkkaa. Harmittaa kun laitoin niihin ne fleecen loput.
Pulit Royal kestoilta, coolmax taas ostettu muistaakseni Kangastukusta.

Ensi viikolla lähdössä pohjoiseen ja en malta odottaa että pääsen liveostoksille Metsolaan. Ennen matkaa pitäisi myös ommella pari mekkoa ja paitaa. Toivotaan edes yhtä sateista päivää jolloin saisin ne aikaiseksi.

5 kommenttia:

 1. Oi tuo pöllökangas sopiiki superhyvin helleasuun :)

  VastaaPoista
 2. Ihania ihania! Oletko ollut tyytyväinen tuon pöllötrikoon laatuun?

  VastaaPoista
 3. Jaa'a, mitähän tuosta laadusta sanoisi... Painojälki on aika kova pesunkin jäljiltä ja pohja loistaa läpi niistä kohdista joista kangas venyy. Samoin värit haalistui ihan hintsusti tuossa ekassa 40 asteen pesussa. Eli ei todellakaan sieltä parhaasta päästä.
  Jännityksellä odotan mitä seuraavat pesut tuo tullessaan, poika on aikamoinen kuolaaja joten niitä tulee ja paljon.

  VastaaPoista
 4. Kivat haalarit! Minunkin oli tarkoitus moisia meidän pikku-ukkelille ommella, mutta eipä aika ole riittänyt... Kiva blogi sulla, kävin kurkkimassa vanhemmatkin jutut läpi:)

  VastaaPoista
 5. Ihania haalareita! Tuo pöllökuosi on kyllä mahtava.

  VastaaPoista