torstai 14. kesäkuuta 2012

Seaworthy JackieHuomenna suuntaan kurssini kohti Tallinnaa, kera virtuaalisen ompeluseuran. Ja koska menemme laivalla ja koska tarkoitus on ehkä myös vähän juhlia, päätin tehdä teemaan sopivan version edellisen postauksen kaavasta.
______________________________________________________________

Tomorrow I'm heading to the sea with my fellow sewing ladies. We're taking a ship across the gulf to Tallin. As we're cruising on the ship I thought I'd make myself a seaworthy party dress.Tällä kertaa käytin kankaana ohutta puuvillaa ja vuoritin mekon kokonaisuudessaan, etten tule vahingossa vilautelleeksi alusvaatteitani merimiehille.
Laitoin myös vetoketjun sivusaumaan helpottamaan pukemista, ja hyvä niin, tämä ei jousta lähellekään yhtä paljon kuin edellinen Jackie. Tein myös irrallisen vyön (oikeastaan se on kuminauha putkessa), joten mekkoon saa hiukan vaihtelua käyttämällä sitä.
________________________________________________________________

This time I used thin cotton, so I had to line the dress trouhgout as I'm not so keen on people seeing my underwear.
I also put a zipper on the side seam as the fabric is nowhere near as stretchy as the first Jackie had. And I made a belt (actually is just elastic on a tube) to make the dress a bit more interesting.


Huomenna siis, huomenna jää lapset isänsä huomaan ja minä suuntaan Tallinnaan ompelutarvikeostoksille Karnaluksiin. Toivottavasti ei iske hulluus...
____________________________________________________________

So tomorrow I'm leaving the kids with their father and make my way trough Tallin's incredible world of sewing stuff. Hope I don't go mad there...

7 kommenttia:

 1. Hieno mekko, istuu kuin Hanska. Täytyypä yrittää itsekin tuota Jackieta kun kirja löytyy kotoa. Ooon kokeillut vasta Farrahia, ja sitäkin voi suositella. Jos saa esittää toiveen, niin kai postaat siitä Karnaluksista? Oon lukenut Hesarin jutun paikasta, mutta siinä keskityttiin lähinnä lankajuttuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäpäs yritän muistaa kuvata siellä ja ainakin omat ostokset tulee varmasti esiteltyä :D

   Poista
 2. Tämäkin on ihana! Ja istuvuus on aivan loistava! Todella kiva lisä tuo vyö, tekee juuri sen pienen ekstran, joka viimeistelee asun. Täytyy saada tuo kirja käsiini! Niin herkulliselta se kuulostaa! Ihanaa ja hyvien löytöjen täyttämää reissua!

  VastaaPoista
 3. upea mekko ja iki-ihanaa risteilyä - muistakaa meitä rannalle jääviäkin :D

  VastaaPoista
 4. Tykkään :) Ja hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 5. Ooo, tää on kyllä hieno mekko!

  VastaaPoista
 6. Ihana! Oon pitkään miettinyt samaisen kirjan hankkimista, taidan siis rohkaistua tämän mekon motivoimana. Ei hulluudelta voi Karnaluksissa välttyä... Olen jo alkanut suunnitella uutta reissua sinne, vaikka edellisestä on vasta reilu kuukausi. Ihanaa reissua!

  VastaaPoista