torstai 1. joulukuuta 2011

It's that time again

Taas on se aika vuodesta. Se aika, kun pitäisi saada joulukorttiin kuva.
_____________________________________

It's that time again. The time when your supposed to get a picture for the christmas greetings.


Kuvaa varten ompelin lapsille yhteensopivat vaatteet. Isosisko sai mekon ja Juniori paidan. Kaikki kankaat JNY Designia.
__________________________________________________

For the picture I made matching clothes for both of them. Big sister got a dress and the little boy a shirt. All the fabrics are from JNY Design.

Ja kuvat... - And the pictures...Kaksi viimeistä on käyttökelpoisia. Hankalaa oli saada näitä edes kuvattavaksi. Esikoinen oli vielä helppo, mutta Juniori tuli kuvaan vasta sitten, kun sai olla siskon sylissä. Puoli tuntia meni houkutteluun...

Blogissa on muuten ollut hiljaista. Olen kyllä ommellut, mutta ne ovat olleet joko joululahjoja (joita ei tietenkään voi vielä paljastaa), tai lastehuoneeseen tulevia juttuja. Lastenhuoneen muutoksen paljastan sitten kun se on kokonaisuutena valmis. Nyt pitäisi viikonlopun aikana saada maalia seiniin, ensi viikolla ostaa uusi sänky ja vähän kaikkea muuta pienempää. Ehkä se ennen joulua on valmis, tai sitten ei.
________________________________________________

The last two are usable. Most of them are not. It's hard to get them both in the picture at the same time. Daughter was fairly easy, Junior not so much. It took us half an hour to get him on the couch, and he only did it if he could sit on his sisters lap.

It's been quiet here on my blog. Not because I haven't been sewing, I have but mostly christmas presents and stuff for the new kids room. And of course I can't show the presents yet or I'll spoil the suprise and I'll show the kids room when it's all done. I'll try to paint it this weekend, buy a new bed for the girl and there's also lot's of little things yet to be done.

13 kommenttia:

 1. Kivat paidat. Toi vika kuva on ihana, kaikki tietty hauskoja. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita ja iloa täynnä olevia kuvia..Mun suosikki kuva on viides alhaalta!!mahtava fiilis!

  VastaaPoista
 3. Mäkin käyttäisin tuota toiseksiylimmäistä, eli viidettä alhaalta, siinä on ihanasti energiaa ja paaaaljon aitoa tunnetta.

  VastaaPoista
 4. Ihanat paidat ja mallit:) Tykkään erityisesti tosta pallon ja raidan yhdistelmästä. Kaksi viimeistä kuvaa ovat minun suosikkeja, vaikka kaikki tietysti ihania!

  VastaaPoista
 5. Meillä kanssa kummankin lapsen kuvaaminen samaan kuvaan on aikamoisen toivotonta / hankalaa hommaa nykyään, menevät mokomat ihan villiksi! :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja kuvia sait, varsinkin ihana valo kuvissa. Mulla oli hikinen urakka tänä aamuna, kun yritin saada kaikkia kolmea jotenkin kuvaan... Mekossa sopii hienosti pallot ja sydämet yhteen!

  Stoff och stilin tilaus on täällä!! Kaikki oli ihan niinkuin pitää. Varsinkin se kameleontti on ihanaa :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat vaatteet ja suloiset lapset. viimeinen kuva on minusta just korttikuva.

  VastaaPoista
 8. Ihanat paidat sekä mahtavia kuvia! Viimeinen on ehkä sellainen perinteisin korttikuva, mutta muutkin on kyllä hyviä, vähän eri tyylisiä..!

  VastaaPoista
 9. mä tykkään toiseksi ylimmästä.

  VastaaPoista
 10. ihana tuo eka kuva, vaikka tyttö siinä yksin onkin!

  VastaaPoista
 11. Hyvän mielen kuvia, kiitos kun jaoit ne! Viimeinen on perinteisin korttikuva, mutta suosikkini oli toisiksi ylimmäinen. Kunnon vauhtia ja elämän makua. Leppoisaa joulun odottelua teille!

  VastaaPoista
 12. Ihanat värit, punainen, valkoinen ja musta! Ja tosi suloisia kuvia. :)

  VastaaPoista