lauantai 12. marraskuuta 2011

Good night

Juniori tarvitsi kipeästi yöpukuja, joten niitä sitten ompelin tällä viikolla. Näissä kelpaa nukkua, mielellään vielä koko yö putkeen ja jos mahdollista, hieman pidempään kuin puoli seitsemään. Minä en kykene toimimaan vielä siihen aikaan kunnolla.
Puput Ikasyrilta on sellainen kuosi joka ei innostanut kuvana ollenkaan. Kankaana niin paljon kauniimpi. Samoin oli tuon norsu/apina kankaan kanssa. Näin kerran kaupassa pienellä tytöllä siitä tehdyn pipon ja heti näytti paremmalta. Onnekseni viimesimmillä vaihtotreffeillä sain juuri etu- ja takakappaleen verran kyseistä kangasta. Sukellusvene taas innosti, mutta ei sitten kankaassa. Ihan kiva se taas näin valmiina paitana on. Se on aika jännä miten mieli voi muuttua ääripäästä toiseen, kun kuvan näkee kankaana tai valmiina vaatteena.
____________________________________________________

Son has outgrown his old PJ's, so I needed to sew some. Hopefully he will sleep trough the night in these and hopefully doesn't wake up at 6.30 as he usually does. I can't really function that early. And he seems to be the only one in our family that does.
The bunny fabric from Ikasyr was something I didn't like at all when I saw the pictures, but it's really cute as a shirt. Same with the red monkey/elephant fabric. Then I once saw a little girl wearing a hat made from it and I knew I had to have some too. It's weard how you instantly love or hate some prints and when you get them home, or see them in clothing you can change your mind.

14 kommenttia:

 1. kivoja yöpsyköitä ja ihania kankaita. Miekään en tykänny tuosta pupusta kuvissa (lähinnä väreistä), mutta kylillä oli tyttö sellanen pipo päässä ja se oli <3

  VastaaPoista
 2. Ihania värikkäitä yöpukuja, kyllä noissa kelpaa nukkua :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja!
  Kivasti olet yhdistellyt kuoseja:)

  VastaaPoista
 4. sanos muuta noist kuoseista! ja ihania yöppiä oot tehny (en käytä sitä toista sanaa ;))

  VastaaPoista
 5. Voi miten herkulliset kuvat ja yökkärit. Itseäni ei tipan tippaa huvita ostella printtejä, mutta näin somasti yhdisteltynä ja pinottuna saavatkin huokailemaan. Mistä olet ostanut nuo kaksi suloista raitakangasta?

  VastaaPoista
 6. no vau, kyllä kelpasivat päiväkäyttöön!!! sukellusvene on mielettömän kiva!!!

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtavia settejä! Kyllä kelpaa nukkua :) Muakin kiinnostaa mistä olet ostanut nuo kaksi kivaa raita kangasta :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos :)

  Molemmat raidat on tullut minulle vaihtareiden kautta. Kelta-valkoinen on JNYn ja oranssi Hilcon Campania. Noita JNYn raitoja ei taida tällä hetkellä saada mistään suomesta (Ikasyrilla on vielä jotain ehkä palakorissa), valitettavasti. Ostaisin heti lisää :D

  VastaaPoista
 9. Kyllä nuissa näkee hyviä unia, ihania väriyhdistelmiä!

  VastaaPoista
 10. Whaw, what a nice collection. Love them!

  VastaaPoista
 11. Ihanan iloisia värejä ja ihania kuosiyhdistelyjä - sä olet taitava siinä. :)

  VastaaPoista
 12. Mäkin meinasin udella mistä toi oranssi on, mutta olitkin jo vastannut - on meinaan aikaisten ihanan reippaan väristä! Tosi kivoja kokonaisuuksia olet saanut näihin yöpukuihin!

  VastaaPoista
 13. Eihän sitä tääl kiireissä ole ehtinyt kommentoimaan, vaik lukemas käynyt. mut jos kiteytän viimeisten parin kk ompeluksiasi sanalla, IHANIA! :)

  VastaaPoista