lauantai 16. heinäkuuta 2011

Reversible hoodie

Liandlon ja JNYdesignin kankaista, sekä Marimekon resorista syntyi tänään Juniorille käännettävä huppari. Ei mennyt ihan putkeen tämäkään. Kääntöaukon piti tulla takakappaleen puolelle, mutta kankaan ollessa mytyllä (asetin aukkoa resoria ommellessa), onnistuin luulemaan etukappaletta takakappaleeksi ja siihenhän se sitten tuli. Melkein keskelle vieläpä. Ja on pikkuisen kurtussa tähtipuolella. Pikkuisen ärsyttää ja jos alkaa ärsyttämään enemmän, korjaan sen - jos jaksan.
____________________________________________________

Fabrics I bought from Liandlo and JNYdesign were turned today in to a reversible hoodie.
Didn't go as planned, as the turning point is now on the front of the hoodie and not in the back as it was supposed to be. And it's almost in the middle of it. And it's also slightly wrinkled. Little bit annoyed by it now and if it get's more annoying - I'll do something about it.

16 kommenttia:

 1. Niin, tai sit kun pusero on päällä niin et enää muista/huomaa koko juttua ;) Tosi kiva huppari tuo on, enkä olisi kyllä huomannut mitään erikoista siinä, jos et olisi maininnut :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä todella hieno, pienistä "vioista" (joita en minäkään meinannut huomata) huolimatta :) Hyvä idea!

  VastaaPoista
 3. Aivan upea huppari, värit ja kuosit niin makeat ja minä niitä vikoja ei näe!!!

  VastaaPoista
 4. Ihana huppari!!! Toi traktorikangas on mulle ihan uutta, tosi söpö! Ja hupparin pienet kauneusvirheet ei munkaan mielestä haittaa ollenkaan :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan söpö. Tonkin ottaisin meidän Niksulle. :D

  VastaaPoista
 6. ihana tuo kangas <3 ja hauska huppari.

  VastaaPoista
 7. Ihana kertakaikkiaan. Ihanat kankaat ja mä en ainakaan näistä kuvista mitään "virheitä" näe! =)

  VastaaPoista
 8. Hienot kankaat hienossa hupparissa! Varmaan tosiaan kun huppari on päällä niin ei kukaan huomaa mitään. Mutta tiedän kyllä, että tommonen harmittaa :( No seuraavalla kerralla muistaa ehkä jo paremmin. Virheistähän oppii...

  VastaaPoista
 9. Hieno, "en niin paljon keltaisesta välitä"-ihmisenä ihastuin kyllä nyt tuohon kankaaseen!! :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos!
  Näinhän se on, ettei päällä ollessa huomaa mitään. Mutta omat pikkumokat ärsyttää aina. Varsinkin kun tietää, että olisi osannut paremminkin tehdä... Jäin kaikessa marinassa sanomatta, että olen minä siihen kyllä tyytväinen silti :D

  Unikuulle tiedoksi, että kangasta jäi vielä... Ehkäpä voidaan torstaina vaihdella sitäkin ;)

  VastaaPoista
 11. Ei sitä pientä kaunesuvirhettä todellakaan huomaa! Tosi kiva ja hauska idea. Vo iyhdistää useampaan vaatteeseen ja pukea päälle vähän ´tuulen´ mukaan. :)

  VastaaPoista
 12. käääk... mä jo niin päätin etten halua tätä kangasta. :D mutta näin oikeena kankaana nähtynä on varmaana pakko sortua, nimittäin tiedän jo kuinka innoissaan meidän pieni mies tästä on. :)

  VastaaPoista
 13. Hieno! tommosen varmaan tarttis tehdä, sitten syksyksi..

  VastaaPoista
 14. Vau, kyllä on hieno. En meinannut tilata tätä kangasta ollenkaan, mutta ehkä nyt on pakko :)

  VastaaPoista