keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

They sure do look like pajamas


Näyttää yöpuvulta, eikö? Ei siitä sellaista pitänyt tulla - mutta hitto vieköön kun se näyttää siltä. Päätyy siis joko yökäyttöön tai sitten osina muiden vaatteiden kanssa.
Olin iloisesti leikannut kaikki housuihin sekä paidan kaulukseen tarvittavat resorit, onnellisena siitä, että punainen riitti juuri ja juuri... Kunnes sitten paitaa ommellessa tajusin että hihansuista puuttu resorit. Pengoin kaikki mahdolliset laatikot ja onnistuinkin löytämään juuri riittävän palasen punaista - mutta en ihan samaa sävyä tai laatua. "Olkoon nyt tämän kerran." ajattelin ja ompelin vaatteet kasaan.

Kankaan tilasin suoraan Liandlolta, samalla kertaa alevaatteiden ja traktorin kanssa. Valitettavasti tilatussa hupparissa oli kangasvirhe, mutta muuten erittäin tyytyväinen kauppaan ja sen nopeaan toimitukseen. Reklamoin tietysti hupparista ja olisin joko voinut palauttaa sen (omalla kustannuksella) ja saanut rahat takaisin, tai sitten saan seuraavan tilauksen loppusummasta 25% alennusta. Ei varmaankaan vaikea arvata kumman valitsin. Jäi nimittäin vähän kaivelemaan tuo 'Darling'-trikoo. Vaikka siitä Ed Hardy mieleen tuleekin. Ja Ed Hardy on jotain mistä en tykkää yhtään. Menisi kuitenkin lasten t-paitana. Ehkä.
____________________________________________________

They look like PJ's, don't they. They were supposed to something else, but I don't know - they look like PJ's. So I guess they are going to be used as pajamas, or I could use them separately.
I had already cut the ribbing for the trousers and the neckline, being happy that I had just enough ribbing for them. Then I started to put the shirt together, and - yep, I forgot about the cuffs. Looked everywhere and found the perfect size piece of it laying around, but it isn't exactly the same coulour or quality. I guess you just can't win every time.

Fabric was bought from Liandlo at the same time with some clothing and 'Tractor'-jersey. Excellent service as I had to make a reclamation for the hoodie I got. It had a small defect on the fabric and because of that, I get 25% off from my next order.

5 kommenttia:

 1. Kieltämättä tulee tuosta asusta yöpuku tai alusasu mieleen... Kivan näköinen asu siitä huolimatta :) Paita menisi varmasti kyllä mukavasti esim. yksiväristen housujen kanssa. Harmittavan usein muuten tulee jostain syystä kovin yöppärimäisiä asuja, kun tekee ylä ja alaosan samasta kankaasta :/

  VastaaPoista
 2. Olen kanssa huomannut että varsinkin isommilla lapsilla usein tollaset trikoo+resori housut+paidat näyttää yökkäreiltä äkkiä :D Mut mitäpä tuosta ;) Silti kovin nätit, varmaanki yks värisen ylä/alaosan seurana ei näytä yhtään niin paljon yökkäriltä!

  VastaaPoista
 3. oikeassa olet. yöpuku..
  mutta se traktorikangas on ihanaa.. mut saa pyytää mukaan aina välillä näihin sun kangastilauksiin vaikka yritänkin olla uusia ostamatta..

  mites se kangasvaihtari??

  VastaaPoista
 4. No sitähän minäkin. Yökkäri. Pah.

  Unikuu: Tuohon edelliseen postaukseen laitoinkin jos ensi viikko sopisi ihmisille. Mulle ainakin sopii mikä päivä vaan. Paremmin aloitus aamupäivällä niin voi muu perhe mennä vaikka puistoon syömään ja olemaan.

  VastaaPoista
 5. Piti ihan miettiä pää puhki että mikä sen yökkärifiiliksen tekee... Luulisin että se on se, kun lahkeet on samaa leveyttä kuin resorit. Jos lahkeet olisi leveämmät niin että resori tekisi ryppyä, niin näyttäisikö se sitten erilaiselta? En ole varma kun en ole paljon noita isompien vaatteita vielä ehtinyt tekemään. :)

  Hitsi kun kangastreffit on vähän turhan kaukana (250km). Olisi kiva treffata muita ompelemiseen hurahtaneita, omat kaverit kun ei oikein tajua tätä... :D

  VastaaPoista