maanantai 11. heinäkuuta 2011

Kankaanvaihtofestarit?


Kiinnostaisiko ihmisiä tavata toisia kangashamstereita? Vaihtaa kankaita, ajatuksia ja ideoita?
Minua vähän kiinnostaisi, joten jos joku/jotkut haluaa, voisin "häätää" muun perheen kotoa päiväksi (todellisuudessa ei varmankaan tarvitse häätää, luulen ettei mies haluaisi muutenkaan olla paikalla tälläisessä tilaisuudessa) ja meille voisi tulla katsomaan jos minulta tai joltakin muulta löytyy jotain ompeluttavaa.
Mitään päivää en ole vielä ajatellut - katsotaan ensin löytyykö halukkaita ja sitten voidaan sopia mahdollisimman monelle sopivasta päivästä. Asutaan Helsingissä, eli tarjous koskee lähinnä pääkaupunkiseutulaisia. Kiinnostustaan voi ilmaista kommenttilaatikkoon, tai lähettää vaikka sähköpostia oikeasta reunasta löytyvään osoitteeseen.

6 kommenttia:

 1. tää olis mukana. mulle tietty kävisi parhaiten viikonloput mutta muutkin päivät, paitsi keskiviikko, silloin tällöin.

  VastaaPoista
 2. Vähän olisi ehkä pienesti kiinnostusta, arkipäivät kävis ehkä parhaiten.

  VastaaPoista
 3. Periaatteessa olisi kiinnostusta Käytännössä kangasvarastoissa on lähinnä raitatrikoota. Tiiä nyt sitten, että kehtaisko sellaista yrittää vaihtaa...

  VastaaPoista
 4. Kiinnostaisi toki ja melkein mikä aika vain käy (päivisin tosin tulee sitten tuo vauhtihirmukakara mukaan...)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaisi kyllä tosi kiinnostavalle, harmi kun en pääse osallistumaan.

  VastaaPoista
 6. Jes! Ööö, mitähän sitä ehdottaisi. Me ollaan lähdössä loppukuusta mökille, joten ehtisikö ennen sitä? Vaikka ensi viikolla? Mulla ei pitäis olla mitään menojakaan :D

  VastaaPoista