keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Uutta kangasta kaappiin ja vähän sieltä poiskin

Tänään on kuopuksella ollut melkoinen sylittelypäivä, enkä siten ehtinyt ompelemaan niin paljon kun oli ajatuksena. Kaappia katsellessani tajusin siellä olevan lähinnä "tyttökankaita". Onhan se tietysti ymmärrettävää kun esikoinen on tyttö, mutta luulin olleeni kovinkin sukupuolineutraali kangasvalinnoissani. Ilmeisesti tytön kasvaessa olen itsekkin kasvanut neitimäisempään makuun. Täytynee hiukan tasapainottaa jos kuopuksellekin haluaa jotain ommella.

Vaikka päivä on ollut täynnä sylittelyä ja huonoja unia, ehdin silti ompelemaan yhden hameen.
Tällä mallilla taidan tehdä enemmänkin, oli nimittäin neidin mieleen.


Pallokangas ostettu talvella ja yllätyksekseni löysin kaapista saman sävyistä kangasta joka oli seisonut siellä vähintäänkin kolme vuotta.

Postineiti toi tänään lisää kangasta kaappiin, koska kangasholistina en välillä osaa olla ostamatta niitä kaikkia ihania kankaita joita näen. Kaappiin ne eivät enää mahdu, joten pääsevät heti leikkuupöydälle.

Tämän hauskan hirviötrikoon ostin alunperin pikkuveljeä varten. Mutta kankaan saavuttua huomasin että hirviöt ovatkin tyttöjä rusetteineen, joten eiköhän tästä sitten tule isosiskolle paitoja.
Näistä Free Spiritin kankaista olisi tarkoitus tehdä neidille kesämekko. Kuten myös niistä kymmenistä muista kaapin kankaista. Tyttö on melkoinen prinsessa niin mekkoja tarvitaan, varsinkin kun prinsessa ei ole sieltä kaikkein siisteimmästä päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti