tiistai 4. toukokuuta 2010

Projekti alkaa...

Kevät tuli ja samalla tuli tarve tyhjentää varastoja. Osan laitoin myyntiin, mutta paljon oli sellaista mistä en vain kyennyt luopumaan, astetta pahempi hamsteri kun olen. Tarkoitus oli tällä kirjoittamisella töniä itseäni hommiin. Nyt äitiyslomalaisena, on taas aikaa hetkinen siellä ja toinen täällä.

Tästä se lähtee. Se suuren suuri projekti jonka tarkoituksena on muuttaa jopa vuosia kaapissa seisoneet kankaat joksikin ihanaksi. Kuvassa kangaskaappini kevätsiivouksen kokeneena.

Ylhäällä lähinnä sisustuskankaita, joskin muutakin on sekaan eksynyt. Keskimmäisellä hyllyllä lähinnä puuvilloja joiden takana lisää kangasta. Alahyllyllä toisessa laatikossa tilkkuja ja toisessa vaippakankaita, laatikoiden päällä vielä lisää vaatekankaita.
Ja lattialla sitten kaksi laatikkoa täynnä trikoota ja yksi täynnä villahousulankoja. Näiden lisäksi juuri tänään saapui postissa lisää kangasta joka ei taida edes kaappiin mahtua, sekä leikkuuta odottamassa pieni kasa erilaisia vaippakankaita.

Kaapin ovi on taas täynnä vintagekaavoja 40-luvulta alkaen. Niin naisille kuin lapsillekin...
Näillä eväillä luulisi jo jotain saavan aikaan.Apulaiseni tähän massiiviseen projektiin ovat...
Eva Economic 590


Äitini vuonna -84 kotimyynnistä hankkima kone. Tällä on ommeltu allekirjoittaneelle vaatteita alushousuista lähtien.
Evasta on kasvanut aivan oikea diiva, johon ei huonona päivänä kannata koskea

Singer Ultralock


Tämä on myös perintökalu jostain 90-luvulta. Ja kuten Evallakin, diivailua havaittavissa.

Toivon että viihdyt mukana ja kommentoit jos siltä tuntuu.

3 kommenttia:

 1. Mullon kans vanhat mutta hyvät koneet.

  VastaaPoista
 2. Mahtavat perintökalut sulla! Jännä homma näissä ompelukoneissa ja saumureissa, että melkeinpä voisi sanoa että vanha on parempi kuin uusi.

  VastaaPoista
 3. Selasin blogisi alusta tänne asti kunnes 'Vanhemmat tekstit' nappia ei enää ollutkaan :D Ihana blogi ja ihania vaatteita!
  Itse olen myös varsinainen hamsteri noiden kankaiden suhteen ja eilen _taas_ aloitin niitä valkkaamaan, josko jostain raaskisi luopua :)

  VastaaPoista