sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Huh, huh hellettä

Viikonloppu on ollut ilmojen puolesta ihan mahtava ja samanlaisena on luvattu jatkuvan. Ihanaa.
Tai sitten ei, kun ei ole mitään päälle pantavaa. Vanhat vaatteet ei todellakaan mene päälle ("muutama" raskauden jättämä lisäkilo löytyy vartalosta), eikä niissä kyllä oikein pysty imettämäänkään. Pitkähihaiset paidat ei nyt innosta ja se ainoa imetytoppi tuntuu ja näyttää makkarankuorelta.


Ratkaisuna ongelmaan oikein kesäinen imetystoppi omasta päästä rakennettuna. Yläosa toimii kuten Boobitkin ja helma peittää oikein mukavasti kaiken ylimääräisen vyötäröltä. Smokkirypytys antaa periksi ja kunhan tässä kilot karisee, ei tätä tarvitse jättää kaappiin sopimattomana. Kuminauhalanka pääsi loppumaan kesken joten jouduin lyhentämään päällimmäistä osaa. Menee kyllä noinkin mutta hieman pidempänä olisi mukavampi. Kaikissa reunoissa rullapäärme kun vihdoinkin löysin sen levyn... nyt kun löytyisi vielä se kaksoisneula jonka tiedän omistavani niin olisin onnellinen.
Malli niin loistava että näitä rakentelen lisää... myös mekkoina. Heti huomenna käyn hakemassa ainakin neljä puolaa kuminauhalankaa ja ohutta puuvillaa vuorikankaaksi niihin mekkoihin. Ja nyt en kyllä yhtään liioittele.


Kangas jälleen kerran Eurokankaan palalaarista. Ne laarit ovat ehkä pahin viholliseni kaapin tyhjennyksessä. Viimeksikin piti käydä hakemassa ainoastaan vetoketju ja palasin kaupasta tämän ja kolmen muun kankaan kanssa... Toivotonta.

Viikonlopun tuotoksina myös kolme tsi-fuzzia. Niistä ei nyt kuvia saatavilla koska menivät suoraan käyttöön ja tyypilliseen tapaan saivat kunnon kasteen. Mikähän siinäkin on? Poika kun tuntuu aina panttaavan kunnes saa ihka uuden vaipan päällensä ja antaa sitten kaikkensa. Noh, käytettäväksihän ne on tehtykin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti