keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Sadepäivien iloja

Ilmat olleet niin ihanat ettei ole ehtinyt koneella istumaan. Mutta nyt kun ollaan menty heikompaan suuntaan olen saanut ommeltua jo jonkun aikaa leikattuna olleet kankaat paidoiksi esikoiselle.

Hirviötrikoon saapumisen olinkin jo ilmoittanut ja nyt se vihdoinkin päätyi paidaksi. Tässä pitkähihainen versio, koska se syksykin tulee taas joskus. Olisin tehnyt myös hihat kokonaan hirviöistä mutta kankaassa oli ikävä virhe keskellä, eikä molemmista hihoista olisi siten tullut kauniita. Mutta hei, tämähän on näinkin hieno.


Tein myös lyhythihaisen koska se kesä tulee ennen sitä syksyä. Kangas on valitettavan löperöä joten kestävyys ei ole ihan varmaa. Kuosi on kuitenkin mahtava ja tämän valmistuttua tuntui ettei kaikki ne sadat (ellei jopa tuhannet) eBayssa vietetyt tunnit olleet sittenkään ihan turhia.

Tämä Stenzon trikoo oli neidin oma valinta. Yllätti täysin koska se ei ole vaaleanpunainen tai punainen tai pinkki, eikä siinä ole barbeja tai prinsessoja... Onneksi.

Ja tälläinen siitä tuli. Esikoinen tykkää kovasti ja haluaa lisää paitoja ja mekkoja samasta kankaasta. Se taas ei tuota ongelmaa koska ostin tätä kerralla melkein kaksi metriä ja tuollaisiin 110cm vaatteisiin ei paljoa kangasta  kulu. Kaikkien paitojen kantit ja pitkähihaisen hihat on Hilcon interlockia.

Posti toi tänään myös kangasta lisää vaikka mitään ei pitänyt tilata. Mutta pakkohan se on kun kaapissa on pääasiassa tyttömäisiä kankaita (5 vuotta ommeltu pelkästään tytöille), eikä mies anna pikkuveljen pukeutua pinkkeihin ruusuihin. Ties minkälaisia traumoja siitäkin jäisi... Ehkäpä seuraava kirjoitus on sitten pienen miehen vaatteita. Kankaat tuli Metsolasta ja ovat kyllä hienoja.

7 kommenttia:

 1. Ihana toi hirviö-trikoo!!! Ja muutenkin kivoja ompeluksia sulla täällä!

  VastaaPoista
 2. Ihana kangas.

  Jos ei ehdi blogien lukemiselta itse ompelemaan niin sitten pitää ryhtyä taas uuden blogin lukijaksi, ettei mikään vaan menisi ohi.

  VastaaPoista
 3. Ihania ompeluksia sulla täällä! :-)

  VastaaPoista
 4. hei.mageita juttuja sulla täällä. toi Stenzon trikoopaita on ihana.

  VastaaPoista
 5. Jonkun blogin kautta tänne surffailin, ihania ompeluksia :) ja toi hirviö kangas on ihana, mistäs tuollaisia aarteita löytyy?! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos :)
  Kangas on palkinto useista eBayssa vietetyistä tunneista ;D Harvemmin sieltä kivoja trikoita löytyy, mutta nyt kävi tuuri.

  VastaaPoista