keskiviikko 10. elokuuta 2011

New LiandLo fabrics - Kimppatilaus

Liandlo lähestyi tänään sähköpostitse uutuuksien tiimoilta ja voi miten ihania kankaita ne taas onkaan.
_____________________________________________
Liandlo's gorgeous new fabrics.
Kultakutri - Goldielocks
Singing in the rain
Peikkomuori - Trolls
Ostan kyllä ehdottomasti kaikkia. Varsinkin kun saan sen virheellisen hupparin takia 25% alennusta seuraavasta tilauksestani.
_____________________________________________

I'm going to buy them all. Especially when I get 25% off from my next order because of the faulty hoodie I recived last time.

********

Huomio kaikki halukkaat!
Olen nyt sitten järjestämässä kimppatilausta tuonne LiandLon suuntaan. Ajattelin ottaa 14 halukasta mukaan ja nyt on kommettien ja sähköpostin kautta ilmoittautunut nuo 13 tilaajaa itseni lisäksi Yksi paikka olisi vielä vapaana. Voi tietysti olla että ihmiset vielä peruvat osallistumisiansa ja paikkoja tulee sitä kautta lisää... Siinä tapauksessa laitan lisää infoa tähän :) Ja valitettavasti tuo 25% alennus koskee vain minua.

Ilmoittautuneet!
Laittakaa minulle sähköpostilla tilattavat kankaat ja määrät. Otan tilauksia myös puolikkaista metreistä, mutta jos toiselle puolikkaalle ei ole ottajaa, ei tilaaminen välttämättä onnistu. Katsotaan niitä sitten kun kaikki on ilmoittaneet ostoksensa. Loppu viikon voi rauhassa pähkäillä mitä haluaa ja jos ei mitään haluakaan, niin laittakaa siitäkin minulle tieto, jotta voin sitten tarjota paikkaa jollekin muulle.

23 kommenttia:

 1. Auts miten ihania!!! Millon noita saa tilata? Minä olisin kiinnostunut kimpasta...

  VastaaPoista
 2. tää olis kiinnostunut.. vaikka en to-del-la-kaan saisi.. mutta jos nyt ihan vähän :D paljos sieltä on postarit?

  VastaaPoista
 3. Aivan varmasti kimpasta kiinnostuneita löytyy, minä mukaan lukien. Aivan ihania kuoseja kaikki.

  VastaaPoista
 4. Ne on nyt ennakkotilattavissa ja syyskuun alussa näyttäisi olevan valmiina. Viimeksi tilasin kaksi metriä kangasta ja hupparin, postarit oli 16,60 ja näköjään vaikka tilaisin 10m kangasta on postarit edelleen samat. Eli ei todellakaan paha :D

  Mulle iskee varsinkin tuo 'Singing in the rain'. Toivottavasti kuosin kokokin on hyvä.

  VastaaPoista
 5. Oih! Ihania kankaita (: Täällä ois kans kimppatilauksesta kiinnostunut mutta miten tää käytännössä menis? Mistä kankaat sais sitten noutaa vai postitatko taas eteenpäin vai miten? Itse asun Kaarinassa.

  VastaaPoista
 6. Asutaan Helsingissä, joten Suomessa jokainen maksaa omat postikulunsa tai sitten voi noutaa meiltä/treffata jossain. Ja edelleen, vaikka tilattaisi 50m, postikulut on sen 16,60.

  VastaaPoista
 7. Toiminta menisi varmaankin niin, että maksu ensin minulle, postikulut kaikkien osallistujen kesken jaettuna.
  Minä tilaan, maksan ja leikkaan kankaat kunhan saapuvat.
  Ja sitten maksu Suomen postikuluista kunhan tiedän paljon ne kenellekin olisivat. Ja noutaa tosiaan saisi myös.

  En kyllä tiedä miten tuo oma 25% alennus sitten laskettaisi. Kai ne sielläkin vähän ihmettelisivät jos yht'äkkiä alan tilaamaan 50m kangasta :D

  VastaaPoista
 8. Niimpä. Aivan totta. Siis toi ale-juttu :D Olishan se hienoa jos saiskin kaikille sen alen...

  Mutta oli miten oli niin olisin kiinnostunut olemaan mukana ja mun kankaat sais sit joko postittaa mulle tai sit mun kummitäti vois ehkä ne vaikka jostain noutaa kun Helsingissä asuu.

  Tuolla sivuilla on metrin pätkä se pienin tilattava määrä. Mutta onnistuiko kimppatilauksessa tilata esim puolenmetrin pätkiä?

  VastaaPoista
 9. Pitää miettiä noita vajaita pätkiä. Helpointa varmaan on jos kukaan ei halua kangasta muuten kuin puolen metrin tarkkuudella. Silloinhan kaksi puolikkaan ostajaa tekee yhden metrin verran ja niin edespäin... Sekavaa :D
  Sitten jos mennään 60cm pätkiin tai muuhun, alkaakin aikamoinen säätö :)
  Mutta periaatteessa siis ainakin itse voisin tilata 1,5m jolloin siitä jäisi se 50cm yli. Ja veikkaan muitakin vajaan ottajia löytyvän.

  VastaaPoista
 10. Minua kiinnostaisi kimppatilaus :)

  VastaaPoista
 11. tahtoo, tahtoo, tahtoo!!!!
  (ja mulle riittä 50 cm, 1m voin ottaa kans sit jos ei löydy paria :))
  Mua kiinnostaa tuo kultakutri ja peikkomuori...

  VastaaPoista
 12. Singing in the rain ja peikkomuori minulle - kumpaakin metri. Voisinko mahdollisesti Kaarinassa asuvan Hannan kanssa sopia yhteisestä noudosta koska itse asustelen Turussa?

  VastaaPoista
 13. Tehdäänpä niin, että jokainen joka jotain haluaa, laittaa minulle sähköpostia aenoblog(a)gmail.com Ilmoittakaa mitä haluatte ja minkä verran. Postitanko Suomeen vai noudatte/treffaatte.

  Nyt halukkaita on ilmeisesti minun lisäksi 8 (kaikki jotka tähän on ilmoittanut kiinnostuksensa), joten mukaankin vielä mahtuu. Itse pitäisin mielelläni 15 rajana, eli 6 paikkaa on vielä vapaana. Tällöin postikuluja jää 1,10€.

  Laitan sitten lisätietoja postikuluista sekä muista, tilinumeroa ja onnistuuko puolen metrin pätkät, kunhan kaikki halukkaat ovat tilauksensa laittaneet.

  VastaaPoista
 14. Mitenkähän ison kimpan jaksat järjestää? Olisin kiinnostunut kanssa! Meillä alkaa remontti olla loppusuoralla, ja alan taas kurkotella kangaspinojen suuntaan :) Näistä ottaisin ainakin kahta ekaa, ja ehkä muutakin kangasta, puolen metrin pätkät aina mieluiten.

  VastaaPoista
 15. Just ehditkin kirjoittaa samaan aikaan :) Ilmoittaudun siis mukaan ja laitan sähköpostilla toiveet.

  VastaaPoista
 16. Minäkin tahtoisin mukaan!Vieläkö mahtuu?

  VastaaPoista
 17. Vielä mahtuu :) Päivittelen tuota tekstiä sitä mukaa kun paikkoja tulee ja menee...

  Laittakaa mulle kankaiden tietoja ja tilattavia määriä sähköpostilla. Tilaan kankaat heti kun koko lista on täysi, mielellään kuitenkin viimeistään maanantaina, joten teillä on loppu viikko aikaa miettiä mitä otatte.
  Alustavasti sovin LiandLon kanssa, että maksu tapahtuu viimeistään 26. päivä perjantaina (tässä on vähän päälle kaksi viikkoa aikaa), jolloin siihen jää muutama pankkipäivä ennen kuun vaihdetta ja kankaiden heille saapumista.

  Vaatteitakin voi muuten tilata samalla jos haluaa! Vaikka mitäpä me valmiilla vaatteilla kun osataan omatkin ommella ;)

  Niin ja tuo 25% alennus koskee valitettavasti vain minua...

  VastaaPoista
 18. Vitsit... Mun täytyy nyt sittenkin jättää väliin kun ei taida rahatilanne antaa periksi ):

  VastaaPoista
 19. -Hanna-: Harmin paikka. Mutta noita varmaan tulee jossain vaiheessa Suomeenkin myyntiin ja silloin tilanne rahojen kanssa voi olla toinen :)

  Yksi paikka on siis nyt vapaana, jos joku vielä haluaa.

  Tupuna, Ikuinen vauvakuume, Vezmu ja Katja: Varmistatteko osallistumisenne niin tiedän laitanko paikkoja lisää :)

  VastaaPoista
 20. Hei, oon mukana kimppatilauksessa, sen verran ihania on. Laitan sähköpostilla tilausta tulemaan.

  VastaaPoista