sunnuntai 28. elokuuta 2011


Nämä ja paljon muuta (kolme Ikean isoa kassillista) löytyy ensi tiistaista sunnutaihin Kumpulan Vekarakirppikseltä. Sisävaatteissa tytölle 98-116cm mekkoa, housua, leggingsejä, sukkahousuja, hametta ja paitaa. Pojalle taas 68-86cm vähän kaikkea, mm. tuo kuvastakin löytyvä, ihana Gapin untuvahaalari.
Vien jonkun verran myös vauvaa (unisex ja poika), sekä M-koon taskuvaippoja. Sain myös viimeinkin loput topat + välikausikamppeet kaivettua varastosta ja ne lähtevät sinne samalla - pojalle 74-80cm ja tytölle 80-104cm. Kaikenlaisia kenkiä löytyy myös välillä 19-28.

Aivan kauhea homma on kyllä hinnoitella kaikki, mutta mielumin näin kuin koko päivän Valtterilla seisten.

14 kommenttia:

 1. Voihan harmi kun kyseinen kirpputori on niin kaukana (täältä länsirannikolta huhuillen), olisin ollut tyhjentämässä suurimman osan pöydästäsi. Höh, niin kauniita tekemäsi vaatteet ovat! :)

  VastaaPoista
 2. kerropas kuules, et sattuisko olee 92-98 sellain juhlavampi jakku tahi juhlamekko (viin. pun.) sulla tuolla...? 92 toppa-asu (housut+takki) ois kans ihan jesh... :)

  VastaaPoista
 3. mä taas etsin koossa 92/98 kosteudenkestäviä ulkoiluhousuja.. ;)

  VastaaPoista
 4. Marika: Jos on joku tietty juttu mielessä niin toki voin sen näinkin myydä :)

  glenni: Juhlatamineita ei löydy tuossa koossa. Khakin vihreä (tai oliivi) Hennesin huippuhyvä toppatakki löytyy kyllä. Housut hajosi jo käytössä :D Tuossa on lumilukot hihoissa ja helmassa, oli silloin sitä "kalliimpaa" mallistoa...

  Unikuu: Ei löydy tuossa koossa. Mikään alaosa ei tunnu pitävän vettä meidän neidin jäljiltä :D Kauhea Rymy-Iita. Nytkin on jalat pelkkää mustelmaa mustelman perään :)

  VastaaPoista
 5. Minkä kokoisia nuo ovat, joissa aplikoitu sateenvarjo ja toinen paita, jossa aplikoitu lintu, entä vihreä apilamekko? Ja mitä maksavat? Mä haluun ostoksille! ;DDD

  VastaaPoista
 6. Tiina: Paidat ovat 104-110cm, apilamekko 110-116cm. Lienee liian isoja sinun tyttärelle :)

  VastaaPoista
 7. Voih, 80cm ei olisi enää niin pitkä matka meidän matamihirmulle, kun jo osa 74:kin käytössä. Kummityttö kyllä olis juuri tuossa 104/110cm koossa. Vein juuri 110cm takin hälle tänään synttärilahjaks ja se ostettiin vähän varman päälle sopivaks eli 104 vielä käytössä. On vaal.pun. ja pinkkifani, joten paidat varmaan menis...

  VastaaPoista
 8. Minkä kokoisia nuo oravapaita ja tunika ovat? (ne, joissa on sitä ihanaa kirjavaa kangasta, jonka nimeä en muista). Ostaisin ne sinulta jos ovat 92 tai 98 kokoa jos vaan haluaisit myydä ne tätä kautta?

  VastaaPoista
 9. onks se hoikalle tytölle hyvä se toppatakki...? koossa 92 (njoo, taitas 98 olla kans ihan hyvä, eiks noil oo vähän niukkaa mitotusta...?)

  VastaaPoista
 10. NorppaStiina: Scandi chirp on kuosi ja se on lintu mikä siinä paidassa on ;) Ne on 104-110cm sopivia :(

  glenni: Minun muistin mukaan se takki oli tytöllä käytössä kolmivuotiaana 92-98cm vaatteiden kanssa. Hennesin ulkovaatteet on kyllä olleet aina reiluja. Viimeksi olisin ostanut 116cm haalarin tytölle, mutta vaihdoin 110cm kun meinasi hukkua siihen :D Niin ja siis meidän neiti on aina ollut ihan kauhea rimpula.

  VastaaPoista
 11. ok, sit on tuolle liian iso vielä :D pitää jatkaa etsintöjä...

  VastaaPoista
 12. voi mikä ihana blogi täältä löytyikään sattumalta! :)

  VastaaPoista
 13. Myisitkö silti nuo Scandi chirp-paidat mulle? vaikka niissä on kasvuvaraa. ;)

  VastaaPoista