maanantai 8. elokuuta 2011

And the winner is...


Ja kyseisellä numerolla osallistui Nimelda (kolme kertaa laskin, joten pitäisi olla ihan oikein). Onnea! Ja laitatko jossain vaiheessa sähköpostilla osoitteesi minulle päin. Ei mitään suurta kiirettä, koska minulla menee kuitenkin hetki noiden kankaidenkin pähkäilyssä... 

Kiitos kaikille muillekin osallistujille ja uusille lukijoille, tervetuloa.
Mitään en ole ehtinyt ommella - eteisen uusiminen on vienyt paljon aikaa. Ja vie vielä hetken. Mutta eiköhän tässä taas pian koneenkin eteen päädytä. Ahdistaa jo pikkuisen tämä ompelemattomuus, varsinkin kun kankaita on tullut tilattua lisää. Sain sentään kirppispöydän varattua (Vekarakirppis Kumpulassa) kuun loppuun, joten uutta vaatetta on lapsille tehtävä vanhojen toivottavasti kadotessa muiden kaappeihin. Nyt jo infoan, että myyntiin tulee itse ommeltuja vaatteita, ostotavaraa, kenkiä ja toppaa (mm. GAPin höyhenhaalari pojalle 6-12kk). Laitan ehkä vähän lisää tietoa tuosta kirppistavarasta sitten myöhemmin.
________________________________________________________

The raffle winner is Nimelda. Congratulations!

I haven't been sewing as I've been busy re-doing our front hall. Not quite done yet but I'm getting there. Will be posting some pictures when it's done.

2 kommenttia: