perjantai 12. elokuuta 2011

LiandLo kimpasta

Olen saanut nyt kymmeneltä osallistujalta ostoslistat. Pyytäisinkin nyt teitä jotka tuohon edelliseen postaukseen ilmaisitte kiinnostuksenne, jos ei nyt laittamaan vielä listaa, niin ainakin vahvistamaan osallistumisen/pois jättäytymisen. Näin saadaan sitten mahdollisille muille halukkaille tilaa.
Kaikki paikat ovat nyt täynnä!

Laitan kaikille sähköpostilla lisätietoja kunhan tiedän lopullisen tilausmäärän ja samalla kyselen mahdollisille ylijääville puolikkaille metreille halukkaita ottajia. Vaatteita voi tietysti tilata samalla jos haluaa.

Tilauksen teen heti sen jälkeen kun tiedän kankaiden määrän (eikä sieltä löydy enää puolikkaita), jolloin laitan teille myös tilinumeroni. Tässä vaiheessa osallistumistaan ei voi enää perua!

8 kommenttia:

 1. Minäpäs selvennän tuota ed. kommenttiani! Luin jotenkin huonosti vaihteeksi tekstisi enkä hokannut, että ihmiset jo ilmoittautuvat kimppaan! Minä siis EN osallistu kimppatilaukseen, ostelen sitten aikanaan itse. Minä vain kävin fiksuna huutelemassa, että minäkin noita sit syksyllä haluan :)

  VastaaPoista
 2. mä mietin vielä joidenkin vaatteiden kanssa.. pistän sulle vielä viestiä..

  VastaaPoista
 3. Minä voisin kyllä lähteä mukaan, mikäli paikka on vielä vapaana.

  VastaaPoista
 4. minäkin tulisin mukaan jos paikka vapautuu :)

  VastaaPoista
 5. Laitoin varmistuksen tulemaan omalla nimellä sähköpostitse.

  VastaaPoista
 6. Anteeksi jos kyselen tyhmiä mutta miksi näitä kankaita tilataan ulkomailta kun suomestakin saa ? Tuleeko halvemmaksi vai miten ?

  VastaaPoista
 7. Riippuu ihan mitä ostaa ja mistä. Mutta kyllä näillä metrihinta on halvempi (Suomessa ennakkomyynnissä 23,50€/m - Ruotsissa 18€/m). Useamman metrin kun tilaa hinnan huomaa selvästi. Jos tilaat Suomesta 3m tuohon hintaan, maksat monessa paikassa postikulut pakettina (8,50). Tilaat Ruotsista (kimpassa postikulut 1€) 5 euroa halvemmalla metrihinnalla ja vaikka joutuisi Suomessa postittamaan pakettina, säästää siinä silti lähemmäksi 10€
  Ja kyllä - se on ainakin minulle iso raha.

  Paljon tilaan Suomestakin kankaita, mutta kaikkea Liandlon myymää ei täältä löydy. Tai voi olla että on löytynyt, mutta on ehtinyt jo varastosta loppua :)

  VastaaPoista
 8. Niin ja monesti kankaan saa nopeammin kuin jos odottaisi sitä suomalaisen kaupan valikoimiin saapuvaksi (isommat rahdit liikkuu hitaammin, päivityskauppaan yms.)

  VastaaPoista