maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pieniä lahjuksia

Pienelle pojalle syntymäpäivälahjaksi pikkuautojen ohella.
Kaavana käytin sitä paljon kehuttua 'Villi Viikinki' kaavaa ja onhan se kyllä hyvä. Onneksi Juniorikin on kohta sen kokoinen ettei kaavaa tarvitse alkaa pienentämään.


Syntymäpäiväsankari saa kesällä pikkusiskon. Tai ainakin ennakkotietojen mukaan sieltä pitäisi tulla pikkusisko. Ja jos ei ole, niin tämä kuulema puetaan pojallekin päälle...

Uusimmassa Ottobressa oli kiva bodymekon kaava, 'Candy Stripe', jolla sitten tein ensimmäisen bodyn vuosiin. Tähän tuli aivan hirvittävä määrä tuota kanttausta, joten voi olla etten enää tälläisiä tee. Alkuperäisestä kaavasta poiketen tein tähän sivusaumat. Niin sain käytettyä kaikki pienimmätkin palaset Punahilkan lopuista. Samoin käytin tähän 'Peppermint'-bodyn suoria hihoja, rypytykset olisi olleet minusta jo vähän liikaa. Ei aavistustakaan miltä näyttää päällä, mutta eihän tässä enää kauaa tarvitse odotella. Kaavan kokona 62cm, joten pääseekin melkein heti käyttöön.
Oli muuten hankala tapaus ottaa kuvia. Lattialle en saanut sitä kauniisti asettumaan ja näin henkarissakin roikottaessa se tuntui jotenkin "vetävän". Mutta kaipa tuosta selvää saa.

6 kommenttia:

 1. Ihana bodymekko!!
  Ihastelin myös tuota kaavaa. täyttynee joskus kokeilla, vauvoja ku lähipiirist löytyy :)

  VastaaPoista
 2. No mutta samoin kommentoisin.. Hienoja kummatkin, mutta varsinkin tuo mekollinen.

  VastaaPoista
 3. Ai mahoton, kun on ihana tuo bodymekko! :)

  VastaaPoista
 4. IHANA bodymekko! Mietin joskus tuollaisen kaavan piirtämistä kun oma neiti oli pieni mutten saanut aikaiseksi. ;I Mulle käy näköjään koko ajan noin; suunnittelen ja joskus jopa saan kaavan piirrettyä ja sitten Ottobre tarjoaa valmiin kaavan. :)
  Iloinen tuo autopaitakin. :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten kauniita vaatteita! Varsinkin tuo bodymekko on tosi nätti! Ihana väriyhdistelmä, sopivat yksiin mainiosti.

  VastaaPoista