maanantai 11. huhtikuuta 2011

Pakon edessä

Kirpputorin jälkeen Juniori kaipaa kipeästi lisää perusvaatetta. Jotain kävin kaupoista alennuksella ostamassa, mutta koska kankaita on kaapissa "riittävästi" ja niitä olisi sieltä hyvä saada poiskin, ompelin kasan trikoohousuja ja paitoja. Kuviin onnistuin saamaan vain neljä, koska tilanne on todellakin onneton ja kaikki muut pääsivät heti käyttöön.
 Kaikki kankaat viimeisiä paloja, joten mikään ei osu vielä keskenään yhteen. Kangastahan on lisää ja sitä tulee myös postitse koko ajan, joten kyllä näille kaverit jossain vaiheessa saadaan. Kaikki kokoa 80cm, mutta housut menevät varmasti vielä 86-koossakin.
Pilvipaita olisi kaivannut jotain etumukseensa, mutta olkoon tällä kertaa. On muuten miehen ja tyttären mielestä liian tyttömäinen Juniorille. Mitä mieltä olette?
_____________________________________

Esikoiselle tehty takki menee jossain vaiheessa tätä päivää huutikseen kauppojen peruuntumisen takia. Ihan vaan vinkkinä jos joku sen haluaa ostaa... Laitan sitten samalla suoran linkin kohteeseen tuohon sivupalkkiin.
Nyt löytyy linkki tuolta oikeasta yläreunasta.
Blogin vuosipäiväkin lähestyy ja arvontaa mietin. Millaisia palkintoja ihmiset haluaisivat? Kangasta, kaavoja vai jotain itse tehtyä?
_____________________________________

Ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille!

10 kommenttia:

 1. Voih, tuo takki olisi niin täydellinen! Mutta kun meillä on poika, niin ei tuo oikein sovi :( Voi nyyh.

  VastaaPoista
 2. Niin ja palkinnoksi halajaisin kankaita! Tai kaavatkin olisivat kivoja :)

  VastaaPoista
 3. Ei ole liian tyttömäinen :)
  Kankaita!

  VastaaPoista
 4. Ei se ole liian tyttömäinen. Ja palkinnoksi olisi kiva saada jotain sun itsetekemää kun en itse osaa mitään tehdä :)

  Johanna

  VastaaPoista
 5. Katoin heti että pilvipaita on kaikkein kivoin juuri unisexisyytensä vuoksi.

  VastaaPoista
 6. Munkaan mielestä ei ole ollenkaan liian tyttömäinen tuo paita. Punaista saa olla pojallakin! Meidän ison pojan (11v)lempiväri oli kauan punainen. Nyt vasta vaihtunut vihreään.
  Ja palkinnoksi... No kankaat on kivoja mutta ehkä siltikin jotain itsetehtyä. Olis mukava saada jotain valmista palkinnoksi. Mulla ainakin kun noita kankaita riittää vaikka oon yrittänyt hillitä itseni ja niitä helposti kertyy vin lisää. :-)

  VastaaPoista
 7. Kangasta palkinnoksi, tai ommeltua vaatetta!

  VastaaPoista
 8. kyllä meidänkin jannu mieluusti kulkisi pilvipaidassa (tai ainakin sen äiti on sitä mieltä ; )

  VastaaPoista