torstai 21. huhtikuuta 2011

Blogistin Lokki

"Vienosti jos tässä tuohon lattiaan katsoisin. Ehkä kukaan ei silloin kiinnittäisi huomiota naamaan."
"Huomasitteko? Laitoin tähän tälläsen kivan vyön.
Mutta hei, onkohan tuo kengänspohjasta löytyvä ruskea töhnä suklaamunasta vai sitä itteänsä?"
"Voishan se vyö olla pikkasen alempana niin ei näyttäisi niin raskaalta... Jotain voisit varmaan tehdä niille vatsalihaksilleskin."
"Täähän menis näiden ainoiden korkkareidenkin kanssa.
Näyttääkö siltä etten osaa niillä seisoa? En nimittäin taida enää osata."

___________________________________

Kangas Marimekon puuvillabatistia, ystävämyynnistä 10e/m. Näkyy läpi, joten alle on tulossa vielä alusmekko jollaiseen kankaat olen hankkinut jo viime kesänä. Jospa nyt ompelisi valmiiksi.
Kaava oma. Malli antaa anteeksi nykyiset kilot, mutta ei ole ihan säkki niiden kaikottuakaan. 
Ja parasta tässä on taskut!
___________________________________

Huh. Jokohan nyt loppuisi tämä sairastelu. Kolmen terveen päivän jälkeen sain flunssan. Sitten sen sai lapset ja parin päivän päästä siitä, molemmilla oli välikorvantulehdus.
Nyt kumpainenkin antibiooteilla viikon loppuun ja sitten saisi loppua. Lääkäri kyllä niin lupasi. Ilmat lämpenee niin saadaan kuulema hetki olla ilman pöpöjä. Katsotaan, katsotaan...

13 kommenttia:

 1. Upea mekko ja samaa mieltä kuin muut, tosi hyvin sopii sulle :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kuosi ja ihana mekko! Voi hitsi kun Marimekko sitten osaa.

  VastaaPoista
 3. Tosi upee on! Minä vielä haaveilen, että saisin tehtyä itsellenikin jotain.

  VastaaPoista
 4. Löysin blogisi tänään ja minusta tuli kerralla vakio lukija. Ihania ompeluksia kerta kaikkiaan. Tämä mekko on ihan super! Muokkasitko jotain valmiskaavaa vai onko kaava alusta loppuun omasi? Tuollainen olisi ihana tehdä itsellekin.

  Mukavaa pääsiäistä!
  t. Petra

  VastaaPoista
 5. Tosi sievä mekko. Minuakin kiinnostaisi tietää, että oletko ottanut kaavaan jostain mallia vai ihan itse piirrellyt? Olis kiva itsekkin kokeilla jotain itselle tehdä, mut pitäis olla kyllä valmiit kaavat tällä tunarilla=)

  VastaaPoista
 6. Kiitos!

  Aika harvoin tulee enää alusta alkaen itselle kaavaa tehtyä (joskus kuitenkin), joten tämäkin on reilusti muokattu ("hihat", pääntie, helma, taskut, mittasuhteet ja etukappaleen rypytykset poistettu) versio jostain perusmekosta joka löytyy Yoshiko Tsukiorin 'Ihanat mekot ja tunikat' kirjasta. Mutta koska kaavaa on muokattu rankasti (ei tätä samaksi tunnista) on se oma :D

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana! Kangas ja malli. Pitäis saada itseä niskasta kiinni, jotta sais ommeltua itsellekin jotain. Tämä on hyvää inspiraatioa!

  VastaaPoista