torstai 31. maaliskuuta 2011

Siis mitä...

...kettua.
Kävin tänään Eurokankaassa, tarkoituksenani hakea ainoastaan leveää kuminauhaa Juniorin housuihin. Siinä ollessa muistin mustan resorin loppuneen ja koska yhdet housut ompelupöydällä sitä jo odottivat, päätin ostaa tarvittavan ja vähän extraakin että jää sitten johonkin muuhunkin. Resoreita kun ei kai koskaan voi olla liian monessa värissä?
Mutta mitä sanoo kassakuitti kun ostin 80cm ohutta resoria? Yli 10 euroa! Siis alle metristä. Järkytyin todella ja tästä eteenpäin taidan ostaa reosorini isommissa erissä Kangastukusta, jossa metri maksaa 6,90. Väriähän joutuu arpomaan, mutta eipä Eurokankaassakaan kummoinen valikoima ole. Kymmenen! Huh. Kyllähän se puuvillan hinta nousee juu, mutta silti - kymmenen!

---------------------------------------------------------------------------------------

Sellanen purkaus tällä kertaa.
Ostin kyllä myös punaista ja keltaista twilliä lasten housuihin. Katsotaan mitä saan aikaiseksi, visiot valmiista kyllä löytyy.

--------------------------------------------------------------------------------------

Huomenna neuvolaan, viikonloppuna toivottavasti ehtisin jotain ommellakin. Kirppiksellä on myynti sujunut aika hyvin. Itse ommellut vaatteet ovat vaihtaneet omistajaa ja kaikki minun ompelemat vaipat on joku ostanut. Vielä siellä jotain on ja juuri tänään vein vähän lisääkin, esim. näistä tuo violetinsävyinen päätyi kuitenkin myyntiin käyttämättömänä. Onhan noita mekkoja kaapit täynnä ja kangasta niitä ommella. Nyt kun vain joku myisi minulle vielä aikaa...

14 kommenttia:

 1. Minä kävin tänän EK-ssa kanssa (vaikka on ostolakko), ihan tyhjän päälle käynti. Vain yksinvärisiä trikoita oli kivan sävysia mutta myyjä ei näkynyt ja hyvää näin. Typerä valikoima meilläpäin muutenkin, reosreita muutama sävy ja hinta taivaassa...Ja niitä paloja he eivät suostu leikkamaan, eihän minä 30cm suikaleita tarvii, mutta mitä tekee 2m vaaleankeltaisella, miksiköhän ei vois leikellä. Maku mennyt koko kauppaan, onneksi on netti ja ihanat Ikasyr yms toiset kaupat! Purkaus myös täältäpäin;(
  Kiva että kirppiksella kauppa käy!

  VastaaPoista
 2. Ohhoh mikä hinta!!! En ole pitkään aikaan enää ostanut EK:sta resoria. Myllymuksuilla on myös hyvä laatu ja värivalikoima, sieltä minä tilailen:) Ja sieltä saa myös pyynnöstä värimalleja.

  VastaaPoista
 3. Kyllä, kyllä. Onneksi on nettiputiikkeja joihin tuhlata kaikki roposet :D Haluaisin välillä kyllä päästä hypistelemään...
  Täällä ne kyllä leikkaa palakankaista pienempiä, kunhan heille jää 60cm pätkä. Kuopiossa taas pitää kaupalle jäädä metri ja kun palaset usein ovat juuri sen tai 20cm yli niin periaatteessa se tarkoittaa sitä etteivät leikkaa. Ilmeisesti aika myymäläkohtaista on tuo leikkuu.

  VastaaPoista
 4. Myllymuksuilla tosiaan on hyviä resoreita. Ja kangastukustakin olen joskus ostanut, tosin taitaa olla metrin minimi. Mutta meneehän niitä.

  Minua harmittaa mnyös tuo hintojen nousu, ketäpä ei.. velouritkin kuuluu nousseen EK:ssa melkein tuplahintaan.

  VastaaPoista
 5. Myllymuksuilta on tullut itsekin tilattua. Varsinkin vähän erikoisempia värejä. Kangastukku on hyvä juuri noiden perusvärien (musta, valkoinen, punainen) kanssa.
  Tuossa EK:ssa ei enää ole veloureita, valitettavasti. Mutta toisaalta, samalla hinnalla saan Lindexiltä valmiita housuja jolloin aikaa jää muille ompeluille. Ainakin nyt kun tarvitaan vasta kokoa 80. Isompia sitten pitää tehdä itse.

  VastaaPoista
 6. EK on tosiaan nostellu aika reippaasti joitain hintojaan. Meillä onneksi leikkaavat kyllä palakankaita - heille pitää jäädä 60cm ja sehän jää aina helposti tuolla omalla minimaalisella kulutuksella. Onneksi en itse ostanut viimeksi resoria, vaikka mieli teki - netistä saa nykyään tosiaan halvemalla ja kivempia värejä...

  VastaaPoista
 7. Ohhoh,kylläpä on hinnakkaita resoreita! Minusta Ek:n resorit ovat laadultaankin välillä niin ja näin ja värivalikoima on tooosi pieni, mieluummin ostan resorit muualta nykyään. Ihania nuo ed.postauksen kakut! Rupes tekeen voileipäkakkua mieli! ;)

  VastaaPoista
 8. Joo samaa ihmettelin. Siis sitä resorien hintaa. Ostin ensin sitä vahvempaa laatua ja ajattelin, että johtui siitä, mutta oli se ohuempikin kallista!

  VastaaPoista
 9. Joo. Arvaa putosinko kassalla kun ostin mustaa velouria hieman reilummin, joka on ollut sen 9,90/m ja hinta olikin 17.90/m (muistaakseni). Niin vihanen olin useamman päivän....no mitäs en tarkistanu.

  VastaaPoista
 10. Mitäääääääh hintoja EK:ssa?!!! En ole vähään aikaan käynyt enkä taida mennäkään... Ovat sitten jo valmiiksi nostaneet hintoja, voihan suuri harmistus ja kiukustus!

  VastaaPoista
 11. Blogissani on sinulle ompeluhaaste!

  VastaaPoista
 12. Pari viikkoa sitten kävin EK:ssa ja myyjän kanssa oli puhetta noista hintojennousuista - kertoi että seuraavalla viikolla nostavat hintoja. Tuli sitten puhetta, että mitkä hinnat nousevat, niin resori oli yksi. Kilohinta noille resoreille oli aiemmin 35€/kg -> hinnat nousivat 49€/kg. Aikamoinen korotus... Samoiten joku college nousi liki kympillä/m!

  VastaaPoista
 13. Kyllä! Ihan tosi reippaan hintaista resoria.. ja nuo Marin kertomat hinnan korotustiedot..huh huh!!

  VastaaPoista
 14. Hui, mitä korotuksia. Itsellä tulee EK:sta ostettua lähinnä palapuolelta ja satunnaisesti jotain pakalta. Näissä en ole huomannut nousuja, mutta kaipa se on vain ajan kysymys...

  Kiitos Lumikettu haasteesta. Otan sen ilolla vastaan ja jospa vaikka ehtisin tänään siihen paneutua.

  VastaaPoista