keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Ei niistä asua tullut

Valitettavasti.


Ei ollut kiva huomata oman muistinsa jälleeen pettäneen. Olin aivan varma että ostin tuota mahtavaa sydänjerseytä metrin.
Juu ei...
Olin ostanut sitä vain puoli metriä.
Päässäni oli muhinut ajatus villistä trikoomekosta, jossa kankaana olisi ollut tuota sydäntä ja sitten pienempää palloa (tai kenties sitä isompaa palloa). Sen mekon olisin sitten yhdistänyt näihin ompelemiini Punahilkka leggingseihin. No ei tosiaan villiä mekkoa tullut, mutta tuli kuitenkin oikein ihana paita ja kerrankin tarpeeksi napakat leggingsit tuolle rimpulalle. 
Tuo sydänkangas on niin kaunista. Haluaisin vielä sen mekonkin, mutta eihän tätä enää saa Ikasyriltä. Alkuviikosta taisi vielä interlockina saada, mutta nyt sekin on loppu. Pah.
Jään kärvistelemään mekottomuuteen ja yritän hauduttaa jotain muuta leggingsien seuraksi.
Kaavat molemmissa omaa tuotantoa.

-------------------------------------------------------------------------------

Juniorilla tuli maanantaina vuosi syntymästä täyteen. Itse juhlapäivää vietettiin oksennellen, mutta lauantaina päästään sitten tosi toimiin, pienten kakkukahvien muodossa. Ajattelin ihan itse, ensimmäistä kertaa elämässäni, tehdä voileipäkakkua. Luulisi onnistuvan, onhan molemmat isovanhemmat isäni puolelta leipureita. Eikä minulla muutenkaan ole peukalo keskellä kämmentä mitä leivonta-asioihin tulee.
Laitan kuvia kakuista viikonloppuna meni syteen tai saveen ja samalla näytän millaiset vaatteet juhlakalulle onnistun saamaan aikaiseksi. Minulla on muuten paniikki ommella Juniorille uusia housuja. Kirppislajittelusta jäljelle jäi ainoastaan neljät housut joista kolmet ovat farkkuja. Onneksi kankaista ei ainakaan ole pulaa...varsinkaan kun juuri tilasin niitä Ikasyriltä lisää.

12 kommenttia:

 1. Ihuna kangas! Multa jäi tuo hankkimatta, vaikka sitä olen himonnut, nuukuus iski (ihme, kerrankin;) ).

  Ja onnea Juniorille :)

  VastaaPoista
 2. Ihania, kelpais meillekin!! <3

  Minä en tuota sydänkangasta tilannut lainkaan, mutta nyt vähän harmittaa. Aika ihanaa se tosiaan on! Onneksi sentään nyt sain punahilkkaa tilattua, viimeksi jäin senkin suhteen rannalle.

  VastaaPoista
 3. http://www.lastenmetsola.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/LastenMe/Products/JNY-120

  vinkkinä :)

  VastaaPoista
 4. Onpa kiva paita ja punahilkan kanssa sopii yhteen hyvin! Aina harmitta jos jää tilamatta jotain...

  VastaaPoista
 5. Onpas ihana paita! Olis kyllä tuo kangas hyvin sopinut myös mekkoon. Meillä juhlitaan myös lauantaina 1v synttäreitä jotka olis oikeasti perjantaina. =) Että kovasti onnea teidän päivänsankarille!

  VastaaPoista
 6. Ihana setti kuitenkin, hyvinhän nuita voi käyttää yhdessä. Ja onnea päivänsankarille.

  VastaaPoista
 7. Ooi, onnea pienelle! :)

  Johanna

  VastaaPoista
 8. Ihana! Voi, eikö tuota kangasta löydy enää mistään? Meinasin tilata silloin kun sitä ikasyrille tuli, vaan edelliset kankaat on ommeltava ensin alta pois sitten on vasta lupa uusia tilata. ;) No, ainahan niitä tulee onneksi uusia ihania kankaita!

  VastaaPoista
 9. Lasten metsolassa on nuita jny:n sydän ja pallo interlock trikoota ja ikasyrilta saa taas punahilkkaa;)

  VastaaPoista
 10. Kiitos Metsola linkistä ja vinkistä. Punahilkkaa mulla onkin vielä paidan verran, joten sen jätin tällä kertaa niille jotka eivät sitä aiemmin saaneet. Tilasin kyllä Peukalo-Liisaa ja kaikkia robotteja... Hullu mikä hullu :D

  Juniori kiittää onnitteluista (tai kiittäisi jos osaisi) ja lähettään Katin sankarille omansa :)

  VastaaPoista
 11. Ihana setti noista kummiskin tuli! Mää oon iteki kuolannut noita molempia kankaita, mutta päätin olla ostamatta kun ei varsinaista tarvetta tyttökankaille ole. Nyt vähän harmittaa tuo Punahilkka, sehän on kokonaan loppu. Kummallisia nämä kangasinnostukset, tekisi mieli ostaa vaan kaappiin kankaita että voisi niitä hypistellä ja ihailla. Olisin varmaan onnellinen kangasmyyjän ammatissa :)

  VastaaPoista
 12. Ihanat nuo on, vaikkei ihan täysin sointuva pari... =)
  Tuo punahilkkakangas on jännä, mä en alkuun tykännyt siitä ollenkaan, nyt kun olen alkanut tykkäämään, niin sitä ei taida saada mistään.

  Käy kurkkaamassa blogiani, löydät sieltä jotain ;)

  VastaaPoista