torstai 12. huhtikuuta 2012

All things nice

Kesä on jossain tuolla edessä ja sitä varten tarvitaan tietysti mekkoja. Niitä nyt on kaapissa aika paljon jo nyt, mutta ne kepeämmät puuttuu.
Siispä kevään ensimmäinen kesämekko on tässä.
___________________________________________________________

Summer is somewhere ahead and when it gets here, I'm going to be prepared with lots of dresses. The girl has a cupboard full of them, but we need the lighter ones.
So this spring's first summer dress is here.Koska tytöt on tehty sokerista, kanelista ja ihanista asioista, piti mekonkin olla sellainen. Kankaana Riley Blaken 'Sugar and spice', helmassa puuvillapitsiä.
Mekon kaava on omasta kynästä ja pientä muokkausta vielä vaatii. Tähän yksilöön rinnanaluskuminauha muuttui ommellessa vyötärökuminauhaksi ja olisi pitänyt kuunnella sisäistä ääntäni kuminauhakujien tekemisessä ja tehdä ne alavarojen kanssa.
Neidin kommentti tästä mekosta kuitenkin lämmitti sydäntä - "Tämän on ihanin mekko ikinä! Kun tää jää pieneksi, saat tehdä mulle uuden ihan samanlaisen."
__________________________________________________________

Because girls are made of sugar and spice, the dress had to be made of them too. Fabric is Riley Blake's 'Sugar and spice', with cotton lace on the hem.
Pattern from my own pen and I do have to say it still needs a bit of fixing.
Still the Girl's comment warmed my heart - "This is the best dress ever! When I outgrow it, you need to make me a new one just like this."

5 kommenttia:

 1. Niin herkullinen kangas! Mallikin näyttää tosi kivalle. Voipi olla, että tuo kumppari sopii paremminkin tuohon vyötärölle. Voi kunpa itellänikin olis tyttö ;)

  VastaaPoista
 2. sait tän valmiiks - hiano tästä tuli ja olipas kiva se sun näyttämä sauma-juttu tässä, sitä pitää kokeilla itsekin!
  kultainen tyttö! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana, kesäisen kepeä mekko!

  VastaaPoista
 4. Ihanan tyttömäinen mekko! Uskaltaiskohan tuolle meidän rasavillille tehdä jotain pinkkiä prinsessamaista kesäksi... ;D

  VastaaPoista
 5. Nätti mekko. Se on aina kivaa kun lapset tykkää siitä mitä niille on tehnyt. Se kun ei oo mikään itsestäänselvyys. :)

  VastaaPoista