maanantai 6. helmikuuta 2012

What I've been up to lately

Huh!
Viimeiset pari viikkoa ovat olleet todella rankat. Ompelua ei ole todellakaan ehtinyt harrastaa, vaikka kuinka olisi tehnyt mieli ja tarvettakin olisi.
Syy - me muutettiin. Vaikka muutettiin 22 porrasta alaspäin, se oli silti rankkaa. Nyt en aio vähään aikaan muuttaa mihinkään
___________________________________________________

It's been hectic couple of weeks. I've had no time to sew even if I wanted to and needed to.
The reason - we moved to a new apartment. Even if it is just 22 steps down it still was a lot of work and I'm definitely not doing it again any time soon.

Keittiö - Kitchen

Lastenhuone kahdesta suunnasta - Kid's room from two different views

Olohuone eteisestä kuvattuna ja mahtavat lastenhuoneen ovet - Living room from the front hall and the gorgeous double doors to the kid's room

Ihan keskenhän tämä vielä on. Sekä olo-, että makuuhuoneessa on (oli) seinillä tapettia. Makuuhuoneesta ensimmäisen kerroksen alta löytyi toinen tapetti, jonka päälle oli maalattu. Ja kun tapettia irroitti, lähti rappaukset mukana, koska seinää ei ollut pohjamaalattu. Tulevaisuudessa en aio irroitella tapetteja jos en tiedä varmaksi mitä siellä alla odottaa.
Lastenhuone saa uuden tasoitteen ja maalin ammatilaisten käsittelyllä ja olohuoneen hoidamme itse. Värit on valittu, maalit on ostettu ja nyt vain pitää löytää aikaa toteutukseen.
____________________________________________________

It's going to take a lot of work to make this a home. There were ugly and ripped vinyl wallpaper in both the bedroom and living room. Under the first layer of wallpaper we found old paper wallpaper that had been painted over. And when we got that off we also got off parts of the wall because it hadn't been painted at all. For the future reference - I'm not going to rip wallpaper unless I know what's underneath it.
I have chosen the colours, bought the paints and now I have to find the time to make this a place I'd be proud to call our home.

************

Nyt pitäisi vielä löytää se laatikko johon laitoin tyttären mekkokankaat. Lauantaina on häät ja yksi juhlamekko olisi ommeltava.
_________________________________________________

Now I need to find the box where I put the fabric for my daughter's dress. We're going to a wedding saturday and I've got some sewing to do.

12 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää! Haluaisin myös muuttaa, vaikkakin tiedän sen olevan aikamoinen ponnistus.

  VastaaPoista
 2. Oih miten kivalle näyttää, ihanan valoisaa!

  VastaaPoista
 3. aivan todella upea asunto - kannatti muuttaa siis (siitä v*** huolimatta, nimim. laatikoita vielä purkamatta...)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan näköinen asunto, kivan valoisa ja mitkä ovet!

  VastaaPoista
 5. Ihanalta näyttää, varsinkin valoisuus, ovet ja ikkunat!
  Jaksamista ja malttia toivottelen! Täällä ei olla vieläkään toivuttu vuoden takaisesta muutosta tai ainakin pelkkä muuttamisen ajattelu aiheuttaa ahdistusta ;)

  VastaaPoista
 6. Kivalta näyttää. Toi on ihana vaihe kun kanvaasi on puhdas. Tosin sit kun kaikki laatikot on nurkissa, niin ei se nyt Niin ihanaa ole. Mut mä oisin ihan valmis muuttamaan. Soo baaad... Toivottavasti kangaslaatikko löytyy. :)

  VastaaPoista
 7. Ihana asunto! Onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 8. Onnea uuteen kotiin. Näyttää ihanan valoisalta.

  t: Rva Kepponen

  VastaaPoista
 9. Ihanan avaralle ja valoisalle näyttää teidän uusi koti!

  VastaaPoista
 10. Onnea uuteen kotiin. Ja kiitos ottaisin nuo ikkunat mielelläni:)

  VastaaPoista
 11. Onnea uuteen kotiin! Ihanalta näyttää!

  VastaaPoista
 12. Ihanan avaraa, tykkään isoista huoneista ja valoisuudesta. =)

  VastaaPoista