perjantai 10. helmikuuta 2012

Channeling Minnie


Tuleeko teille tästä mieleen Minni? Minulle tulee. Ei tullut kankaita valittaessa, mutta ommellessa ja varsinkin valmiina, tämä on ilmiselvä Minni.
Mekko on tehty viikonlopun häitä varten. Ensimmäiset tälle vuodelle ja toiset onkin sitten jo ensi kuussa. Niihin pitää tehdä toinen mekko - eihän sitä voi samaa mekkoa kaksia juhlia pitää. Varsinkin kun molemmissa häissä on paljon samoja ihmisiä. Koska minullakin on kaksi mekkoa, pitää Esikoisellakin olla, näin minulle kerrottiin.
________________________________________________________

I might have been channeling Minnie while doing this dress. Totally unintentional, but clearly Minnie in style.
This dress is first of the two party dresses I need to sew for my daughter as there are couple of weddings to go to. The first one is this weekend, so no ripping wallpaper for me this saturday - instead I'll be wearing dress and heels and eating lots of wedding cake.Punainen pallokangas ei ollut minun ensimmäinen valinta helmaan, mutta koska Neiti ei kelpuuttanut (enää) Cosmo Textilesin Liisa Ihmemaassa kangasta, tällä piti mennä. Punainen tylli oli ostettu musta-valkoista mekko varten ja en olisi sitä tähän halunnut ollenkaan laittaa. Tyttären itkun siivittämänä piti tehdä nopeita päätöksiä ja siksipä helmassa on pala yläosan mustaa palloa.
________________________________________________

This was not my frist choice of fabrics. The B&W polkadots were in the first combo, but the red one wasn't. It was supposed to have Cosmo textiles Alice in Wonderland fabric on bottom, but my daughter decided that was not the way to go. And when I wasn't fond of the red tulle on red fabric she started crying and I had to make it work. That's why there's black on the hem. And that might just be the reason why it looks like Minnie to me.


Selässä punaiset napit ja nepparilla kiinnitettävä rusetti. Näin säästyn inhottavaakin inhottavammalta polyester satiinin silitykseltä pesujen jälkeen. Hyvä minä!
_________________________________________________

Red buttons and snap on bow at the back. This way I don't have to iron it after wash, as I don't have to wash the bow at all. Yay!


Ja koska tämä nyt tosiaan muistutti minua Minnistä, piti mennä askel pidemmälle ja tehdä rusetti päähän. Pantaa en tähän hätään löytänyt, joten tämä kiinnitetään päähän pinnillä.
__________________________________________________

As I was channeling Minnie, I had to take one step further and make a bow too. I didn't have any bands laying around, so I attatched it to a basic hair pin instead.

21 kommenttia:

 1. On ihan Mimmi-mekko kyllä, tosi söpis ja onnistunut! :-)

  VastaaPoista
 2. Hauska juhla-asu. Hieno. Tulee kyllä Minni mieleen. Ehkä siksikin, kun mun mielestä henkkamaukassa on ollut myynnissä just sini-puna-ja mustavalkopallollisia Minni vaatteita..

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis mekko! Mä en ois varmaan hoksannu Minniä, joe et ois maininnu! :)

  VastaaPoista
 4. Onhan se minnimäinen ja ennen kaikkea hurjan kaunis mekko!

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva mekko, oikein raikas! Ei tuu ensimmäisenä Minni mieleen.

  VastaaPoista
 6. Kiva kuvauspaikka ja mekko! Hyvähän se on antaa lasten valita... :P Sanoo hän, jonka lapselle passaa toistaiseksi vielä kaikki....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan on rappukäytävässä kuvattu :D
   Meidän Neiti saa aika useinkin valita kankaat. Siihen toiseen juhlamekkoon hän halusi "jotain missä ei ole liikaa kaikkea", noh... pian näette mikä ei ole liikaa kaikkea vajaa 7-vuotiaan mielestä ;)

   Poista
 7. Hieno! Eikä varmaan oo toista samanlaista mekkoa häissä :)

  VastaaPoista
 8. Tosi onnistunut ja omaperäinen mekko! Minulle tulee siitä Minnin lisäksi myös Liisa Ihmemaassa mieleen... Jotenkin juuri nuo tyttösi valinnat tuntuvat tekevän mekosta satumaisemman, taitaa tytölläkin olla mekkosilmää!!

  VastaaPoista
 9. ihan on Minni-mekko :) upea sellainen! pakko kehua vielä sua noista kuvista - hienosti asetellut ja kauniit ovat!

  VastaaPoista
 10. Tosi kaunis mekko! Ja ihania kuvia ihanassa rappukäytävässä!

  VastaaPoista
 11. Kaunis mekko. Hyviä valintoja tytölläsi! :)

  VastaaPoista
 12. Siis tämä on niin IHANA! ♥♥♥♥♥ Niin ihana tyyli ja mahtavat kankaat. Kyllä tässä kelpaa juhlia! :) Pitäkää hauskaa!

  VastaaPoista
 13. Aivan huikean ihana juhlamekko! Kyllä kelpaa "Minnistellä" juhlissa sitten :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos! Juhlat meni mainiosti, jopa niin mainiosti, että tyttö haluaa niihin toisiinkin häihin just tämän mekon päällensä :D Sanoin kuitenkin ompelevani sen toisen, jonka jälkeen voi tehdä lopullisen päätöksensä ;)

  VastaaPoista
 15. Eiiih. Aivan ihana minnimekko! ♥

  VastaaPoista