keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Deers in the hood



Tätä kangasta olen odottanut myyntiin jo jonkun aikaa. Ja kun se tuli, sen hinta järkytti... 27,90€ metriltä. Kaksi kertaa piti miettiä ostanko, vai en, mutta en kyennyt tätä ohittamaan. Onneksi lapset ovat vielä sen verran pieniä (eikä niistä jättiläisiä tule muutenkaan), että raaskin molempia sävyjä vähän hankkia.
______________________________________________________
I've been waiting for this fabric for a long time, and when Metsola finally started to sell it I was horrified by the price of it... 27,90€ per metre. I needed to think twice about buying it, but I just couldn't pass it. Luckily my kids are on the small side, so didn't need to buy so much.


Musta-valkeasta tuli Juniorille huppari. Koska musta-valkean kanssa käy ennemmän kuin hyvin punainen, päätin vuorittaa hupun saman kuosin toisella sävyllä, sekä lisätä punaiset resorit.
________________________________________________________
 
Black and white one was turned in to a hoodie for the little one. And what goes together with B&W? Well red for one - and so I lined the hood with the other colour combo and added red ribbing.


Ja tältä se näyttää päällä. Ei ehkä paras sovituskuva, mutta malli ei muuhun suostunut. Siskon Barbien kanssa sain sentää muutamia kuvia napsaista. Housuina bloggaamatta jääneet Monkey Spatsit Marimekon trikoosta, joiden takamuksesta löytyy puna-valkeaa tähtitrikoota. Sopii loistavasti hupparin kaveriksi.
______________________________________________________

And this is how it looks on. Not the best picture but all I could do right now as my model wasn't very co-operative. Pants are Monkey Spats I haven't blogged about. The bum part has white stars on red, so they go very well with the hoodie.

23 kommenttia:

  1. Aivan huippuihana! Meillä menee kyllä maut hyvin yksiin! ;) Voi että, täällä ollaan ihan vauvantuoksuisissa tunnelmissa vielä eikä kone oikeastaan edes houkuttele tällä hetkellä (kaikki kun jäis aina kesken ja haluaisin kerralla valmista). Mutta kylläpäs olet taas kerrassaan osannut tehdä ihastuttavan kokonaisuuden, juuri mun makuuni <3 Terkut sinne!

    VastaaPoista
  2. Ai niin, onko hupparissa oma kaava?

    VastaaPoista
  3. oujeah. hinta on kyllä aika suolanen mutta nyt mua harmittaa etten tilannut samalla kun tilattiin.. ehkä mun pitää kuitenkin raskia..

    jokatapauksessa hieno tuli ja noi pääsee oikeuksiinsa hyvin tuollaisessa pienessä vaateessa. värit on osuvat ja hupun vuoreksi toista peuraa oli hyvä veto.

    VastaaPoista
  4. Hengenhaukontaa. Voi että osaa olla upea kokonaisuus!

    VastaaPoista
  5. makee kangas vaatteena, mutta sen verran suolanen on kankaalla hinta että en ainakaan vielä oo heltyny tilailemaan :P

    VastaaPoista
  6. Hitsi mua nyppii nyt ku jätin tilaamatta tätä.... Niin makee! :)

    VastaaPoista
  7. Toi kangas näyttää vaatteena vieläkin ihanemmalta... Mä oon kans päivittäin käyny sitä metsolan sivuilla ihailemassa, mutta totta tosiaan toi hinta yskittä... Tosi pirtsakka huppari =)

    VastaaPoista
  8. Upea! Värit ovat aivan ihanat (mutta tuohon hintaan en minäkään yksinkertaisesti raaski tilata). Ja spatsit mä kyllä teen omalle kuopukselle kunhan tuosta vähän kasvaa, sen verran makeilta ne näyttävät, kun valmiita on nyt niin monessa blogissa saanut ihailla.

    Ja herkullinen blogi sulla muutenkin, kiitos siitä, allekirjoittanut on pitkäaikainen lukija, mutta äärettömän huono kommentoija...

    VastaaPoista
  9. Just eilen tilasin tuota ja hinta on kyllä suolainen mutta kangas niin ihanaa ja valmiina vaatteena vielä ihanampi!!

    VastaaPoista
  10. Kangas tosiaan on aivan ihanaa, mutta se hinta! Jospa sitä tulisi alennukseen vielä? Kaikki muutkin metsolat olen ostanut -50%, joten toivossa on hyvä elää... Kerro sitten, miten tuolle käy pesuissa.

    VastaaPoista
  11. Aivan mielettömän ihana!!! Ja tuo kangas on mielettömän ihana. Kattelin tota Metsolan sivuilla, mutta jotenkaan ei herättäny tunteita, mut vaatteena napakymppi. Heh, mulla on vielä edellinenkin Metsolan paketti matkalla tänne, mutta tätä pitää tilata. Ja tästä pitää tehä itelle luksus T-paita :)

    VastaaPoista
  12. Todella upea huppari!!! Toivottavasti laatu on hinnan veroista kankaissa.

    VastaaPoista
  13. Tykkään ja hyvin sopii tuo punainen musta-valkosen kanssa! Hinta tosiaan aika suolanen, että taitaa jäädä mun osalta kauppaan, vaikka ihanaa onkin :/

    VastaaPoista
  14. Tuo kangas on kyllä jotakin ihan erikoisen sykähdyttävää.. Mutta hinta on pyyhältänyt pitkälle ohi meikäläisen kipurajan, joten jäänee tältä erää hankkimatta. Aivan ihanan hupparin olet saanut tehtyä, mukavan pikku lisän tuo tuo punainen.

    VastaaPoista
  15. Aivan ihana huppari! Itsekin olen kyseistä kangasta haikaillut, mutta jäänee tosiaan kauppaan huiman hintansa takia..

    VastaaPoista
  16. A completely beeeeeautiful hoodie. Great colour combo...is this an Ottobre pattern?

    VastaaPoista
  17. On kyllä upea kangas! Ja ihana toteutus :)

    VastaaPoista
  18. Kiitos ihanaiset!

    Elisa ottaa ihan rauhallisesti siellä ja nuuskuttelee uutta ihmistä ♥ Mikään ei voita sitä tuoksua :)
    Kaavan pohjalla on 'Party Shirt' (6/10), jota olen kyllä aika reilulla kädellä muokannut sopivammaksi. Huppu taas on oma kaava, jonka muokkasin tuohon kaula-aukkoon sopivammaksi.

    Cirque Du Bebe: Thank you! Hood pattern is my own, but the shirt part is a modification of Ottobre's 'Party Shirt' from issue 6/10. Normally it's way too wide and short for my liking but works pretty well for a hoodie as it is - just add the hood of course ;)

    VastaaPoista
  19. Minua taas ei pätkääkään kiinnostanut tuo kangas kaupan sivuilla, mutta tässä toteutuksessa se on kyllä ehdottomasti edukseen ja paikallaan! Hyvä kombinaatio.

    VastaaPoista
  20. Todella hyvän näköinen kokonaisuus juuri noilla punaisilla tehosteilla! Multa on jostain syystä jäänyt koko kangas huomaamatta, aika hyvin olen siis saanut hillittyä kankaiden osteluani kun olen päättänyt vähän pienentään kangasvarastoja. :p

    VastaaPoista
  21. Niin ja tuosta kankaiden hinnasta unohtui kommentoida... Välillä olen itsekin laskeskellut että ihan aina ei itse ompeleminen ole taloudellisesti kannattavaa, mutta laadussa se kyllä maksaa itsensä takaisin! Kesällä kun kävimme Suomessa lomailemassa 'sorruin' ostamaan lapsille pari kivan näköistä vaatetta Lindexiltä ja HM:ltä (kun kerta olivat halpoja...) ja kyllä vain harmitti kun yksi paita nyppääntyi ekassa pesussa ja toinen paita tuli reikäiseksi alle viiden pesukerran jälkeen. Kolmannesta huomasin vasta ekan pesun jälkeen että kangas oli leikattu aivan kieroon... Eipä ole omatekeleet tuhoutuneet samaa tahtia! :)

    VastaaPoista
  22. Ihana huppari. Tuo kangas sykähdytti minuakin ja omasta blogistani löytyy minun versioni puna-valkoisena. Pitkään mietin musta-valkoisenkin ostamista, mutta hinta on todella suolainen, joten en raskinut. Valitettavasti mun ykköslaatuisena ostamani kangas ei ollutkaan ihan priimaa, joten musta-valkoinen saa jäädä toistaiseksi odottamaan.

    VastaaPoista