maanantai 6. kesäkuuta 2011

Weird kids and 1-y-o taking pictures Oudot lapset - diggailevat sitruunaa ja jopa taistelevat siitä.
_____________________________________________

Weird kids - eating a lemon and even fighting over it.
Juniori rakastaa kameraa - kaikilla tavoilla. 
Aina kun otan sen käteeni, nousee hymy huulille ja kaveri on valmis kuvattavaksi. Jos kamera sattuu jäämään käden ulottuville, nappeja painellaan hullun lailla. Tällä kertaa sai ottaa kuvia ihan luvan kanssa - kamera pöydällä ettei tapahtuisi isompia vahinkoja. Naps naps ja korvasta korvaan hymy kun kamerassakin näkyy äidin naama.
_______________________________________________

My one year old took these pictures of me.
He loves the camera in every way. When I pick it up, he instatly starts to smile and is ready for pictures. And if I happen to forget the camera somewhere he can get his hand on it, he'll be pushing the buttons like a madman. This time it was snap-snap - and a huge smile when he could see his mommys face on the screen

**********

Meillä ollaan lomalla. Tämä tarkoittaa sitä, että kun Esikoinen jäi viime viikolla pois hoidosta, on minulla päivisin täällä kaksi apulaista. Mies käy vielä tekemässä koulujuttuja, mutta torstaina aloitamme matkamme kohti pohjoista koko perheen voimin.
Sitä ennen on pakko ommella itselle mekko tai kaksi ja hamekin olisi hyvä olla. Kuumaa, kuumaa, kuumaa on luvattu niin etelään kuin pohjoiseenkin. Joten nyt - kaavoja piirtämään ja kankaita leikkaamaan.
_____________________________________________

We're on vacation. This means that now I have two kids at home during the day instead of just one. Hubby's still doing some schoolwork, but on thursday we start our journey up north with our whole family.
Before that, I need to sew myself a dress or two. Skirt would be great too. Hot, hot, hot is what the forecast said, so I definitely will be needing those. So now it's time to draw some patterns and cut some fabric.


5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Hauska nähdä naama blogin takana:) Oliskos sulla muuten hyvää ohjetta noihin sun muffinseihin? Meillä kun on neidin lastenkutsut tulossa lauantaina... Mulla on ihania paperivuokia, mutta jotenkin mun muffinsit tuppaa aina lässähtämään:(

  VastaaPoista
 2. hyvää matkaa pohjoiseen. meillä on ensi-ilta juuri torstaina. täällä kaiken kiireen ja stressaamisen keskellä ei paljoa ommella lastenvaatteita. nallea, hiekkasäkkiröyhelöitä ja sairaalasermien kankaita kylläkin.

  jos haluat saatte liput multa näytökseen. Tervasaari on kuitenkin lähellä, jos siis kesäteatterista tykkää. Vika esitys on 13.8 että kerkette kyllä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos!

  Unikuu: Vähän päälle viikko ollaan reissussa, joten ehdottomasti voitaisi käydä katsomassa hiukan teatteria. Laitan sulle postia kunhan palaillaan takaisin kotiin.

  Ilona: Mulla on sellainen suklaamuffinsiresepti jolla ei pysty epäonnistumaan. Ja pikkuisen muuntelemalla voi tehdä sitten muitakin makuja Naputtelen sen sulle (ja muille) tuohon synttäripostaukseen :)

  VastaaPoista