tiistai 21. kesäkuuta 2011

Itching fingers and backs + holiday pictures


Tyttärellä kutisee selkä.
Tämä kesä on todellakin lupauksien mukainen itikkakesä. Minä sekä Neiti ollaan hiukan yliherkkiä niiden pistoille, joten saadaan aivan hillittömiä paukamia ilman antihistamiineja ja niidenkin kanssa tulos on kuvankaltainen.
_____________________________________

Daughter's back is itching.
They said this summer is going to be a mosquito-summer and it sure seems to be as promised. Both me and daughter are also a bit allergic to mosquito bites and without medication the bites tend to swell a lot more than they normally would.


Omat sormet taas kutisee näitä tuliaisia katsellessa.
Oulun Metsolassa meinasi taas lähteä lapasesta, mutta sain pidettyä itseni aisoissa ja selvisin suhteellisen halvalla - kiitos palalaatikon. Laatikosta kaivoin joustofroteet ja resorit. Trikoot taasen pakalta. Hiukan jäi muutamat palat harmittamaan, miksi en ottanut... Oi teitä onnellisia oululaisia!
Alin kangas hankittu Kuopion Kontista. On vintage puuvillaa ainakin leveydestä päätellen, täysin käyttämätöntä koska oli vielä pakalla ja sitä on ainakin kymmenen metriä. Niin ja parastahan siinä oli hinta - 5 euroa koko pakka! Edit - Mittasin juuri sitä on 23 metriä, eli saa hameen jos toisenkin tehtyä.
Kahvat taas kävin Joensuun Uusiotorilta hakemassa huikeaan euron hintaan.
____________________________________________

My fingers aren't itching because of mosquitos but instead of looking at these fabrics.
I almost lost my mind at Metsola but managed not to.This year I didn't spend as much money as last year - and my husband thanks me for that.
The bottom of the pile I found at a thrift store in Kuopio. It's definitely vintage, it's unused, there's a whole lot of it (at least 10m Edit- just measured it and there's 23m of it!) and the best thing about it - it only cost me 5 euros.
The handles were found in Joensuu for a euro.


Juniori harrasti koko mökkireissun puutarhanhoitoa. Ei kyllä olisi tarvinnut - sitä vettä tuli taivaaltakin ihan kiitettävästi.
Nuo Mini Rodinin uikkarit on ihan huiput - nauroin kippurassa kun ne laitettiin ensimmäistä kertaa päälle. Hattu taas on isänsä vanha, vuodelta -77. Ohje on ollut jossain sen ajan lehdessä, vaan anoppi ei muistanut missä. Pitää yrittää laskeskella tuosta silmukoita, olisi nimittäin kiva muissakin väreissä.
_________________________________________

My son doing a little bit of gardening with the cutest Mini Rodini swimpants and daddy's old hat.6 kommenttia:

 1. Ihania kankaita! Vaan ei törkeys millä hinnalla sait puuvillapakan! T: Kateudesta vihreä.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat, retrokangas on kyllä paras löytö!!!

  VastaaPoista
 3. Voi jee mitkä uimapökät :DDD Kiitos päivän parhaasta! Meilläkin on iskän virkattu pipa vuosimallia 71 :)Tosin se ei kyllä enää tänä kesänä neitokaiselle mahdu.

  VastaaPoista
 4. Kivoja kankaita olet metsolasta löytänyt! Siellä se palalaarin tarjonta on hyvin vaihtelevaa, itse olen sieltä löytänyt kangaspalan vissiin kerran. Tuntuu ettei ne palalaarin kankaat ole juuri halvempia kuin pakalta ostettuna? Ja aika harvakseltaan tulee metsolassa käytyä vaikka se onkin lähellä. Kun on ne normihintaiset kankaat melko hintavia nykyjään.

  VastaaPoista
 5. Riika: No nuo oli todellakin halpoja. Sunrayta on yhden tunikan verran (hihaton tai lyhythihainen) ja se maksoi 1,50. Samoin tuota raidallista on reilusti ja samaan hintaan. Siellä oli 'On the road'ia myös aika isoja paloja halvalla. Satuin kyllä juuri silloin siihen, kun myyjä niitä hinnoitteli ja laatikkoon laittoi :D
  Resorit oli taas aika samoissa hinnoissa kuin pakaltakin...

  Muuten hinnat oli kyllä selkeästi korkeammat kuin monessa nettikaupassa, joten jätin minäkin ostamatta sellaisia joita voin myös tilata. Tosin joustofroteet tilaan tuolta edelleenkin. tykkään raidoista ja siitä laadusta :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat raitapöksyt! =D
  Mahtavat löydöt, tuo kukkakangas on erityisen ihana!

  VastaaPoista