torstai 9. kesäkuuta 2011

Melkein kahden viikon hiljaisuus - Almost two weeks of silence


Me lähdetään nyt!
Ensin Kuopioon, sitten Ouluun ja sieltä takaisin Kuopioon, sitten mökille Maaningan taakse ja Joensuussakin tulee vielä käytyä. Aikamoinen kiertue tulossa, mutta ihanaa on nähdä sukulaisia joita ei ole vähään aikaan nähnyt livenä. Ja vielä ihanempaa on päästä mökille saunomaan ja ehkäpä jopa järveen uimaan.

Blogi siis hiljenee hetkeksi. Palaan entistä tehokkaampana kuun loppupuoliskolla. Ja silloin on luvassa myös se toivottu vintage kesähaalarin kaava ja tutoriaali.
_____________________________________________

We're off!
Off to Kuopio, then Oulu and back to Kuopio. After that to our summer cottage in Maaninka and at some point to Joensuu. Quite a lot of sitting in the car, but it's worth it -  seeing relatives that we haven't seen for a while. And even better than that, getting to the cottage where theres a wood burning sauna. Maybe even a little swim in the lake.

So my blog is going on a little break. I'll be back by end of the month with a tutorial and a pattern for a vintage sunsuit.

7 kommenttia:

 1. Mukavaa ja antoisaa kiertuetta :)

  VastaaPoista
 2. Onnistunutta ja rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
 3. Hyvää lomaa! Ainakin kelit suosii!:) Ja posti muisti eilen norsuilla, joten kiitokset siitä!

  VastaaPoista
 4. Hauskaa matkaa! Ja kiitos postista, mekko tuli eilen ja on aivan ihana!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa lomareissua, ja tervetuloa tänne meidän kauniille seuduille!! ;)

  VastaaPoista
 6. mukavaa reissua! täällä odotellaan :D

  VastaaPoista
 7. Löysin tänään blogisi ja varaan samantien itselleni paikan lukijana! Pitää palata paremmalla ajalla tutustumaan vanhempiin juttuihin. Ihana!

  VastaaPoista