sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Pandas and balloons

 
 
 
Pitkään aikaan ei ole tullut sellaista "pakko saada"-fiilistä mistään kuosista. Mutta tämä Ulla-Maj Saarisen Viljamin Puodille suunnittelema kuosi räjäytti padon.
Ihania pandoja kävelyllä ilmapalloineen. Tässä kuosissa ja kankaassa on kaikkea mistä tykkään. Siinä näkyy herkät kynän viivat, siinä on pandoja, sen pohja on kauniin luonnonvalkoinen, se on luomua ja ihanan pehmeää.
________________________________________________________
 
It's been a while since I've had that "Got to have it"-feeling about any print. But this print from finnish designer living in Stockholm, produced by Viljamin Puoti did it for me.
It has all of the things I like. You can clearly see the hand drawn lines, it has pandas, it's organic and there for it's off white and it's super soft, making it perfect for kid's clothes.
 
 
 
Juniori tykkää ja ei tykkää. Kuten tuntuu olevan kaikkien vaatteiden kohdalla. Paitsi Polarn O. Pyretin legginsien, joita meillä kutsutaan värihousuiksi. Ne jalassa voisi olla vaikka joka päivä ja ne kaivetaan vaikka pyykkikorista päälle. Nytkin jouduin lahjomaan kuvaan suklaalla. Onneksi on joulu tulossa ja namuja kaapissa... Housuja se ei kyllä suostunut vaihtamaan - olkoon sitten yöpuvun housuissa.
_____________________________________________________
 
The Boy likes it and at the same time doesn't want to wear it. But that's just how it goes nowdays. The only exception to this is his Polarn O. Pyret leggings that he calls 'colourpants'. Those he could wear every single day and even finds them from the laundry basket.


11 kommenttia:

 1. Tuo kangas on ihana! Juuri sain käsiini näytepalan siitä. En malta odottaa, että saamme kangasta enemmänkin. Ihanaa vaihtelua muiden kuosien keskelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä nään tästä ihania mekkoja ja pikkuvauvojen juttuja. Harmi ettei tyttö tykkää ja pikkuvauvoja ei ole tulossa :D

   Poista
 2. Onpas tosi kiva kangas! Veikkaan ettei ole ihan halpaa... enkä minä tietenkään tarvitse lisää kangasta... mutta tykkäsin kuitenkin feisbuukissa kuullakseni, milloin alkavat myydä.

  VastaaPoista
 3. kuosi on kiva mutta minä olisin pitänyt siitä enemmän isompana. (näytepalaa hiplailin myös) ja siten että ne kaikki pandat olisi olleet samaan suuntaan

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä ihana kangas ja ihana toteutus. :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä! Todella herkkä ja kaunis kangas, sopii monenlaisiin ompeluksiin tytölle ja pojalle, isolle ja pienelle, miksei äidillekin. Kaunis toteutus myös!

  VastaaPoista
 6. Oh wow, that is one stunning piece of fabric!

  VastaaPoista
 7. Oh this is just the cutest! Love that fabric.

  VastaaPoista