tiistai 19. lokakuuta 2010

Uusi, ihana Ottobre

Tänään se kolahti luukusta ja kolahdus kuului omasta päästäkin kun aloin yhdistämään kaapissa olevia kankaita näihin ihaniin uusiin malleihin...


Hyvänoloinen kalsari malli. Valitettavasti 86cm ylöspäin, joten ensi talveksi sitten meille. Raglanpaitakin on kyllä ihan hauska, mutta tuo haalari ei nyt iske. Ehkä liiankin retro minun makuuni.

Haaremihousut rentoon hengailuun teen aivan varmasti. Paita taitaa jäädä tekemättä...

Tämä mekko on minusta niin nätti, mutta tiedän jo valmiiksi ettei esikoinen sellaista halua. Noh, ainahan sitä äiti saa haaveilla.

Pari ihanaa kaavaa tytöille. Kauluspaitamekkoa vastaava kaava löytyykin jo yhdestä japanilaisesta kirjasta, mutta ehkäpä sitä uskaltaisi yrittää nyt kun on suomenkieliset ohjeetkin.


Tämä setti on niin mahtava etten oikein tiedä miten päin olisi. Mutta tässä harmittaa se että Juniori A) on reilusti alle tuon takin 98cm (housujen 92cm) ja B) ei osaa vielä kävellä joten hiukan hukkaan menisi nämä ihanuudet meillä. Jospa joku muu tekisi niin saisin niitä sitten ihastella...

Samoin tästä tykkään, mutta jälleen kerran, aivan liian isoa kokoa meille... Jonain päivänä sitten.

Vauvapuolella ei ollut meille tällä kertaa yhtään mitään, valitettavasti. Ihan hauska pingviinipuku sieltä löytyy, mutta ei ole meidän juttu se. Näppärä unipussi löytyy myös, mutta eipä ole sille tarvetta. Nyt ei auta muu kuin odotella että Juniori kasvaa niin pääsen ompelemaan näitä. Tällä hetkellä ei nimittäin inspiraatiota kaavojen pienentämiseen tai niiden muokkaamiseen muutenkaan ole. 
Lehden lopussa on muuten myös suunnittelukilpailu jossa palkintona Janomen Cover Pro 1000CPX. Itse ainakin aion osallistua ja varmaan teistä moni muukin. Vai mitä?

Ensi viikolla saattaa minullakin olla tästä lehdestä jotain valmiina. Lupasivat nimittäin että päästään viikonloppuna siirtämään tavaroita takaisin keittiöön. Jee! Eihän tässä mennytkään kuin kaksi kertaa alkuperäiseen aikatauluun verrattuna. Aikataulu nyt oli ilman vesivahinkoakin arvioitu aika optimistisesti, mutta juuri nyt viivästyminen ei ota päähän. Minusta on vain ihanaa saada kokonaan uusi keittiö! Ainoa harmistuksen aihe on se että kaikki olohuoneen kalusteet on pestävä. Kuten kuvistakin huomaa, rahin päällä on syöty ja siihen röpötelty jotain. Samoin sohvassa on mukavat pienet sormenjäljet muistona tummien viinirypäleiden syönnistä. Toivotaan että lähtee vielä pesussa pois...

7 kommenttia:

  1. Minä tykkäsin uudesta lehdestä. Meillä ollaan nyt siirtymässä kokoon 92cm ja nyt tuntuu, että valinnanvaraa alkaa olemaan enempi poikienkin kaavoissa. Uudesta lehdestä pääsee toteutukseen kalsarit, bokserit ja ragla kalsaripaita. Itse tykkäsin tuosta haalarin mallista mutta ei toimisi miellä enää käytössä kun poika käy potalla mutta voishan tuon tietty tehdä vaikka fleecestä toppahaalarin alle.

    VastaaPoista
  2. Hmm..kivalle näyttää, täytyypäs kipaista postilaatikolle! :) Muakin harmittaa kun monesti noista hyvistä kaavoista ei ole kuin sitten isompia kokoja, meilläkään kun ei niille vielä ole tarvetta enkä jaksa/osaa/vihti alkaa pienentämään kaavoja.

    VastaaPoista
  3. Musta tuntuu, että pitkästä aikaa lehti oli täynnä kaikkea kivaa. Hyljepuku olisi ihana, mutta ei ole periaatteesas tarvetta. Pingviinipukukin kolahti, ehkä kevääksi... Tyttöjen pikkarit pääsevät taatusti toteutukseen ja rypytetyt housut ja rypytetty tunika sivulta 2-3. Haalarin s.7 kaavaa ajattelin hyödyntää talvella välihaalarina ja tuo raglanpaita vaikutti hyvän malliselle. Ja mikä parasta, kerrankin malli hoikalla tytölle, s.14 housut on pakkokokeilla ihan siitä syystä ja saman sivun peruspaitakin pitää piirtää... ja ja ja ja... Todella inspiroiva lehti tällä kertaa!

    VastaaPoista
  4. Oijoi, nyt kiireesti postilaatikolle :)
    En oo vielä hakenut päivän postia...

    VastaaPoista
  5. Mä ompelin just noi "haaremihousut" pikkumiehelle!
    Super rältsyt:)
    Taitaa vielä illalla tulla muutamat:)

    VastaaPoista
  6. Täytyykin kirjastossa vilasta lehti, kivalta näyttää ainakin noi kuvat.

    VastaaPoista
  7. Hitsi, mä jo unohdin koko lehden *ryntää keittiöön hakemaan sen*, selasin sen vaan nopeesti läpi eilen kun vihdoinkin kolahti laatikkoon. =)
    Ensisilmäyksellä näytti kyllä oikein kivalta lehdeltä. =D

    VastaaPoista