lauantai 24. syyskuuta 2011

ParisPuoli vuotta olin katsellut tätä ihanaa kangasta eBayssa. Kun viimein sitä tilasin, oli haluamani sävy loppunut ja päädyin ostamaan violetin version. Kaunishan tämä on ja esikoiselle mieluisempi kuin se alkuperäinen turkoosi. Alkujaan tästä piti tulla mekko, mutta neiti on kasvanut niin paljon, että lyhyeksi olisi jäänyt. Päätyi sitten tunikaksi Hannah-kaavaa mukaellen. Kaveriksi tekaisin muutaman vuoden kaapissa seisoneesta vakosametista leggingsit. Tyttö sanoo että se kutittaa ja pistelee (kangas on pellavaa), joten nyt on etsinnässä violetti pitkähihainen alla pidettäväksi.

Seuraavaksi takkien tekoon.
___________________________________________________

I found this fabric months ago from eBay and when I finally made the decision to buy it, they didn't have my first choice of colour left. Well, purple it was then and I do have to say it's just as gorgeous as the turqoise I wanted - and what's more important, my daughter likes it more.
It was originally supposed to be a dress, but in this six months of me thinking of buying, she's grown so much that it's a tunic instead. I also made corduroy leggings to wear with it. She says it itchy (it's linen), so I still need to find a purple shirt to go underneath it.

Next up - coats.

16 kommenttia:

 1. Suloinen tunika ja kuosi on ihastuttava.

  VastaaPoista
 2. Nätti! Mullekin on pari kertaa käynyt noin, että pohtii tilaamista niin kauan että sitten kun viimein päättää tilata saa jonkun minipalan tai on loppuunmyyty.

  VastaaPoista
 3. hei.eurokankaassa on viskoositrikoota violettina pikkupallona. siis pallon koko on noin 2-3mm tai vastaavaa.

  VastaaPoista
 4. on tää kyl vaan niiiiiin ihana!

  VastaaPoista
 5. Ihana! Mä oon kans ihmetellyt tätä kangasta aina silloin tällöin, mut en oo vielä tilannut kun en oo keksinyt sille käyttöä. Mut toi on kyl tosi kiva. Mä just odottelen takkikankaita saapuvaksi, että pääsen lasten syystakkien kimppuun. :)

  VastaaPoista
 6. Voi KÄÄK! miten söpö kangas!

  Ja seinä myös! (Vai ovi?) Onko tuossa jokin seinätarra vai mistä kukkaset ovat siihen kasvaneet?

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana kangas ja toteutus ylipäätään. Kovasti tuota himoitsisin.

  VastaaPoista
 8. voi ihanuus mikä kangas! tosi kiva mekko! tai siis tunika! :)

  VastaaPoista
 9. Tosi nättiä on myös tämä violetti! Ihana asu :)

  VastaaPoista
 10. Aah miten ihanaa kangasta!!! Ja mallikin on hyvin nätti. Tällaisen mäkin haluaisin tehdä omalle tytölle. Ja tällaista kangasta pitäisi olla enemmän kangaskaupassa, olen meinaan itse tosi huono tilaamaan mitään netistä.

  VastaaPoista
 11. Oi, mitä kangasta!!! Todella kaunis paita!

  VastaaPoista
 12. Tunika on ihanan yksinkertainen, tuo hyvin esille tuon kankaan kuosin

  VastaaPoista
 13. Aivan ihastuttava tunika ja vielä mun lempparimateriaalista! Harmi juttu jos tyttö ei sitä pysty sellaisenaan pitämään, mutta näin syksyä vasten sen pitkähihainen lila paita ei olisi ollenkaan hullumman näköinen alla. Jnydesignilla ainakin oli jossain välissä aivan ihastuttavan syvän lilan väristä kangasta, en ole aivan varma löytyykö vielä.

  VastaaPoista